Kam na víkendovou snídani? Ve Štanglu začíná sobota snídaní o třech chodech. Host ji dotváří spolu s kuchařem

1/9
Přehled fotografií
Zavřít
  • Ve Štanglu se zákazník stává spolutvůrcem, stačí říct, na co má právě chuť.
    Ve Štanglu se zákazník stává spolutvůrcem, stačí říct, na co má právě chuť.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Vejce Benedikt s plátky grilované hovězí svíčkové vám na požádání zastrouhají lanýžem.
    Vejce Benedikt s plátky grilované hovězí svíčkové vám na požádání zastrouhají lanýžem.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
    Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Zdejší tým se řídí Manifestem moderní české kuchyně, jenž mimo jiné zavazuje k používání místních surovin a plodin.
    Zdejší tým se řídí Manifestem moderní české kuchyně, jenž mimo jiné zavazuje k používání místních surovin a plodin.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Ve Štanglu se zákazník stává spolutvůrcem, stačí říct, na co má právě chuť.
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Vejce Benedikt s plátky grilované hovězí svíčkové vám na požádání zastrouhají lanýžem.
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
Zdejší tým se řídí Manifestem moderní české kuchyně, jenž mimo jiné zavazuje k používání místních surovin a plodin.