Kam na víkendovou snídani? Ve Štanglu začíná sobota snídaní o třech chodech. Host ji dotváří spolu s kuchařem
8
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Ve Štanglu se zákazník stává spolutvůrcem, stačí říct, na co má právě chuť.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Vejce Benedikt s plátky grilované hovězí svíčkové vám na požádání zastrouhají lanýžem.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Víkend začíná ve Štanglu snídaní o třech chodech
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zdejší tým se řídí Manifestem moderní české kuchyně, jenž mimo jiné zavazuje k používání místních surovin a plodin.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zavřít