Kambodžské menu bez stínu Rudých Khmerů. V restauraci SaSaZu

1/5
Zavřít
  • Tatarák z lososa a tresky – technika Sambal, kizami wasabi, koriandr, kambodžské chilli, hořčicová omáčka s chilli, sezamový krekr
    Tatarák z lososa a tresky – technika Sambal, kizami wasabi, koriandr, kambodžské chilli, hořčicová omáčka s chilli, sezamový krekr| Zdroj: archiv
  • Trassi pražma – technika Otak Otak, filet pražmy, dashi, omáčka mala sečuan, jarní cibulka, karotka
    Trassi pražma – technika Otak Otak, filet pražmy, dashi, omáčka mala sečuan, jarní cibulka, karotka| Zdroj: archiv
  • Tom Bebek – technika Otak Otak, krevety a hovězí v banánovém listu, citronová tráva, Phnom-penh bylinky, jablečná omáčka s shitaké houbami
    Tom Bebek – technika Otak Otak, krevety a hovězí v banánovém listu, citronová tráva, Phnom-penh bylinky, jablečná omáčka s shitaké houbami| Zdroj: archiv
  • Larb-Gai – technika Otak Otak, kuře nakrájené na thajský způsob, máta, ratu kokos, xoai salad, bao bao
    Larb-Gai – technika Otak Otak, kuře nakrájené na thajský způsob, máta, ratu kokos, xoai salad, bao bao| Zdroj: archiv
  • Bang Chang ranní krevety – technika Sambal, krevety, pomelo, kemiri ořechy, bazalka, kokos, kafírová limetka
    Bang Chang ranní krevety – technika Sambal, krevety, pomelo, kemiri ořechy, bazalka, kokos, kafírová limetka| Zdroj: archiv
Tatarák z lososa a tresky – technika Sambal, kizami wasabi, koriandr, kambodžské chilli, hořčicová omáčka s chilli, sezamový krekr
Trassi pražma – technika Otak Otak, filet pražmy, dashi, omáčka mala sečuan, jarní cibulka, karotka
Tom Bebek – technika Otak Otak, krevety a hovězí v banánovém listu, citronová tráva, Phnom-penh bylinky, jablečná omáčka s shitaké houbami
Larb-Gai – technika Otak Otak, kuře nakrájené na thajský způsob, máta, ratu kokos, xoai salad, bao bao
Bang Chang ranní krevety – technika Sambal, krevety, pomelo, kemiri ořechy, bazalka, kokos, kafírová limetka