Kambodžské menu bez stínu Rudých Khmerů. V restauraci SaSaZu
2
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
Tatarák z lososa a tresky – technika Sambal, kizami wasabi, koriandr, kambodžské chilli, hořčicová omáčka s chilli, sezamový krekr
|
Zdroj: archiv
Trassi pražma – technika Otak Otak, filet pražmy, dashi, omáčka mala sečuan, jarní cibulka, karotka
|
Zdroj: archiv
Tom Bebek – technika Otak Otak, krevety a hovězí v banánovém listu, citronová tráva, Phnom-penh bylinky, jablečná omáčka s shitaké houbami
|
Zdroj: archiv
Larb-Gai – technika Otak Otak, kuře nakrájené na thajský způsob, máta, ratu kokos, xoai salad, bao bao
|
Zdroj: archiv
Bang Chang ranní krevety – technika Sambal, krevety, pomelo, kemiri ořechy, bazalka, kokos, kafírová limetka
|
Zdroj: archiv
Zavřít