Hranolky zde připravují speciální metodou podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala.|
Zdroj: Michael Tomeš
V polovině května v Beers & Cheers nastartovali zkušební provoz, v červu se rozjeli naostro.|
Zdroj: Michael Tomeš
Polovina restaurace patří Tomášovi Jiskrovi.|
Zdroj: Michael Tomeš
Na jídelní lístku je klasika jako cheeseburger (195 korun), chilli cheese dog (115 korun), fish and chips (175 korun), kuřecí křidýlka (165 korun ) nebo sendviče s Roastbeefem.|
Zdroj: Michael Tomeš
Kromě točené plzně mají v nabídce i zahraniční pivní speciály.|
Zdroj: Michael Tomeš
Všechno zde připravují ze 100 procentně čerstvých surovin.|
Zdroj: Michael Tomeš
Od masa.|
Zdroj: Michael Tomeš
"Objednávám si přesně vyvážený mix, řezník v něm pro mě drží přesně stanovený poměr," přibližuje Jiskra.|
Zdroj: Michael Tomeš
Pečou si zde i vlastní pečivo. Kvůli tomu pořídili pekařskou pec.|
Zdroj: Michael Tomeš
Kousky brambor se smaží hned třikrát, proto aby křupaly a zároveň uvnitř byly měkké.|
Zdroj: Michael Tomeš
Připravují si k nim i domácí majonézy a kečup.|
Zdroj: Michael Tomeš
Šéfem kuchyně je tu pětadvacetiletý Lukáš Svoboda.|
Zdroj: Michael Tomeš
Sendvič s Roastbeefem.|
Zdroj: Michael Tomeš
A po svém zde jídlo i servírují, a to v dřevěných boxech.|
Zdroj: Michael Tomeš
Křidýlka a hranolky s domácí majonézou.|
Zdroj: Michael Tomeš
Vejde se sem zhruba 42 lidí. Největší investicí byla vzduchotechnika.|
Zdroj: Michael Tomeš