Třikrát smažené s domácím kečupem. V novém bistru dostanete hranolky podle michelinského kuchaře
3
/
16
Přehled fotografií
Zavřít
Hranolky zde připravují speciální metodou podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala.
|
Zdroj: Michael Tomeš
V polovině května v Beers & Cheers nastartovali zkušební provoz, v červu se rozjeli naostro.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Polovina restaurace patří Tomášovi Jiskrovi.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Na jídelní lístku je klasika jako cheeseburger (195 korun), chilli cheese dog (115 korun), fish and chips (175 korun), kuřecí křidýlka (165 korun ) nebo sendviče s Roastbeefem.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Kromě točené plzně mají v nabídce i zahraniční pivní speciály.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Všechno zde připravují ze 100 procentně čerstvých surovin.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Od masa.
|
Zdroj: Michael Tomeš
"Objednávám si přesně vyvážený mix, řezník v něm pro mě drží přesně stanovený poměr," přibližuje Jiskra.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Pečou si zde i vlastní pečivo. Kvůli tomu pořídili pekařskou pec.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Kousky brambor se smaží hned třikrát, proto aby křupaly a zároveň uvnitř byly měkké.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Připravují si k nim i domácí majonézy a kečup.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Šéfem kuchyně je tu pětadvacetiletý Lukáš Svoboda.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Sendvič s Roastbeefem.
|
Zdroj: Michael Tomeš
A po svém zde jídlo i servírují, a to v dřevěných boxech.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Křidýlka a hranolky s domácí majonézou.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Vejde se sem zhruba 42 lidí. Největší investicí byla vzduchotechnika.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Zavřít