Třikrát smažené s domácím kečupem. V novém bistru dostanete hranolky podle michelinského kuchaře

6/16
Zavřít
  • Hranolky zde připravují speciální metodou podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala.
    Hranolky zde připravují speciální metodou podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala.| Zdroj: Michael Tomeš
  • V polovině května v Beers & Cheers nastartovali zkušební provoz, v červu se rozjeli naostro.
    V polovině května v Beers & Cheers nastartovali zkušební provoz, v červu se rozjeli naostro.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Polovina restaurace patří Tomášovi Jiskrovi.
    Polovina restaurace patří Tomášovi Jiskrovi.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Na jídelní lístku je klasika jako cheeseburger (195 korun), chilli cheese dog (115 korun), fish and chips (175 korun), kuřecí křidýlka (165 korun ) nebo sendviče s Roastbeefem.
    Na jídelní lístku je klasika jako cheeseburger (195 korun), chilli cheese dog (115 korun), fish and chips (175 korun), kuřecí křidýlka (165 korun ) nebo sendviče s Roastbeefem.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Kromě točené plzně mají v nabídce i zahraniční pivní speciály.
    Kromě točené plzně mají v nabídce i zahraniční pivní speciály.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Všechno zde připravují ze 100 procentně čerstvých surovin.
    Všechno zde připravují ze 100 procentně čerstvých surovin.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Od masa.
    Od masa.| Zdroj: Michael Tomeš
  • "Objednávám si přesně vyvážený mix, řezník v něm pro mě drží přesně stanovený poměr," přibližuje Jiskra.
    "Objednávám si přesně vyvážený mix, řezník v něm pro mě drží přesně stanovený poměr," přibližuje Jiskra.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Pečou si zde i vlastní pečivo. Kvůli tomu pořídili pekařskou pec.
    Pečou si zde i vlastní pečivo. Kvůli tomu pořídili pekařskou pec.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Kousky brambor se smaží hned třikrát, proto aby křupaly a zároveň uvnitř byly měkké.
    Kousky brambor se smaží hned třikrát, proto aby křupaly a zároveň uvnitř byly měkké.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Připravují si k nim i domácí majonézy a kečup.
    Připravují si k nim i domácí majonézy a kečup.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Šéfem kuchyně je tu pětadvacetiletý Lukáš Svoboda.
    Šéfem kuchyně je tu pětadvacetiletý Lukáš Svoboda.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Sendvič s Roastbeefem.
    Sendvič s Roastbeefem.| Zdroj: Michael Tomeš
  • A po svém zde jídlo i servírují, a to v dřevěných boxech.
    A po svém zde jídlo i servírují, a to v dřevěných boxech.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Křidýlka a hranolky s domácí majonézou.
    Křidýlka a hranolky s domácí majonézou.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Vejde se sem zhruba 42 lidí. Největší investicí byla vzduchotechnika.
    Vejde se sem zhruba 42 lidí. Největší investicí byla vzduchotechnika.| Zdroj: Michael Tomeš
Hranolky zde připravují speciální metodou podle receptu michelinského kuchaře Hestona Blumenthala.
V polovině května v Beers & Cheers nastartovali zkušební provoz, v červu se rozjeli naostro.
Polovina restaurace patří Tomášovi Jiskrovi.
Na jídelní lístku je klasika jako cheeseburger (195 korun), chilli cheese dog (115 korun), fish and chips (175 korun), kuřecí křidýlka (165 korun ) nebo sendviče s Roastbeefem.
Kromě točené plzně mají v nabídce i zahraniční pivní speciály.
Všechno zde připravují ze 100 procentně čerstvých surovin.
Od masa.
"Objednávám si přesně vyvážený mix, řezník v něm pro mě drží přesně stanovený poměr," přibližuje Jiskra.
Pečou si zde i vlastní pečivo. Kvůli tomu pořídili pekařskou pec.
Kousky brambor se smaží hned třikrát, proto aby křupaly a zároveň uvnitř byly měkké.
Připravují si k nim i domácí majonézy a kečup.
Šéfem kuchyně je tu pětadvacetiletý Lukáš Svoboda.
Sendvič s Roastbeefem.
A po svém zde jídlo i servírují, a to v dřevěných boxech.
Křidýlka a hranolky s domácí majonézou.
Vejde se sem zhruba 42 lidí. Největší investicí byla vzduchotechnika.