Logo magazínu

Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu

1 / 5
Prohlédnout znovu

Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu

Kašpárek Radek, šéfkuchař restaurace Field | E15 Michael Tomeš
Michelinská restaurace Field na Praze 1 | archiv Field
Field se vyznačuje svou přímočarou a jednoduchou kuchyní. Za každým jídlem musí být nějaký příběh. | archiv Field
Radek Kašpárek, šéfkuchař restaurace Field | E15 Michael Tomeš
„Vždycky, když něco tvořím a vařím, přemýšlím nad tím, jaký příběh za sebou bude to jídlo mít, s jakým příběhem ho chci lidem servírovat,“ říká Kašpárek. | E15 Michael Tomeš

Šimáně a Šmejkal se zbavují evropské jedničky mezi prodejnami na hranicích

První kolo volby generálního ředitele ČT vítěze nepřineslo. Nejvíce hlasů dostali Dvořák a Souček

Tesla s křídly či na vodě? Technologický pokrok nejvíc brzdí člověk, říká vědec Hrzina

Nabídka miliardáře Strnada investorům: 40 procent za pět let, ani koruna do zbraní

Česko nakoupí tanky Leopard 2A8 za tutéž cenu jako Německo. Zapojení více států přinese slevu

Bůh stvořil lidi, Sam Altman je učinil rovnými. Může AI zachránit střední třídu?