Logo magazínu

Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu

2 / 5
Prohlédnout znovu

Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu

Kašpárek Radek, šéfkuchař restaurace Field | E15 Michael Tomeš
Michelinská restaurace Field na Praze 1 | archiv Field
Field se vyznačuje svou přímočarou a jednoduchou kuchyní. Za každým jídlem musí být nějaký příběh. | archiv Field
Radek Kašpárek, šéfkuchař restaurace Field | E15 Michael Tomeš
„Vždycky, když něco tvořím a vařím, přemýšlím nad tím, jaký příběh za sebou bude to jídlo mít, s jakým příběhem ho chci lidem servírovat,“ říká Kašpárek. | E15 Michael Tomeš

Praha, město špionážního softwaru. Skandály zatíženému Pegasu pomáhal i Pojar

Konec prašivých dluhopisů v Česku. Novela vyráží do boje s noční můrou drobných investorů

Ranní check: Saúdská Arábie omezí dodávky ropy, Češi czexit nechtějí

Česko je předurčeno k úspěchu, říká advokát a mecenáš Pavel Smutný

Možná jsme něco nedomysleli, říká Stanjura. Oktagon roste. Slevy na škodovky zmizí

Válka na Ukrajině ONLINE: Ukrajina zahájila rozsáhlou ofenzívu, tvrdí Moskva