Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu

4/5
Přehled fotografií
Zavřít
  • Kašpárek Radek, šéfkuchař restaurace Field
    Kašpárek Radek, šéfkuchař restaurace Field| Zdroj: E15 Michael Tomeš
  • Michelinská restaurace Field na Praze 1
    Michelinská restaurace Field na Praze 1| Zdroj: archiv Field
  • Field se vyznačuje svou přímočarou a jednoduchou kuchyní. Za každým jídlem musí být nějaký příběh.
    Field se vyznačuje svou přímočarou a jednoduchou kuchyní. Za každým jídlem musí být nějaký příběh.| Zdroj: archiv Field
  • Radek Kašpárek, šéfkuchař restaurace Field
    Radek Kašpárek, šéfkuchař restaurace Field| Zdroj: E15 Michael Tomeš
  • „Vždycky, když něco tvořím a vařím, přemýšlím nad tím, jaký příběh za sebou bude to jídlo mít, s jakým příběhem ho chci lidem servírovat,“ říká Kašpárek.
    „Vždycky, když něco tvořím a vařím, přemýšlím nad tím, jaký příběh za sebou bude to jídlo mít, s jakým příběhem ho chci lidem servírovat,“ říká Kašpárek.| Zdroj: E15 Michael Tomeš
Kašpárek Radek, šéfkuchař restaurace Field
Michelinská restaurace Field na Praze 1
Field se vyznačuje svou přímočarou a jednoduchou kuchyní. Za každým jídlem musí být nějaký příběh.
Radek Kašpárek, šéfkuchař restaurace Field
„Vždycky, když něco tvořím a vařím, přemýšlím nad tím, jaký příběh za sebou bude to jídlo mít, s jakým příběhem ho chci lidem servírovat,“ říká Kašpárek.