Na pandemii možná budeme vzpomínat jako na ekonomicky lepší období, říká šéfkuchař Svatek

1/5
Přehled fotografií
Zavřít
  • Gastro v nesnázích
    Gastro v nesnázích| Zdroj: Jan Štěpánek
  • Šéfkuchař táborské restaurace Mace Martin Svatek
    Šéfkuchař táborské restaurace Mace Martin Svatek| Zdroj: Martin Svatek
  • Do nové restaurace Mace v hotelu Palcát bylo zapotřebí investovat jednotky milionů korun.
    Do nové restaurace Mace v hotelu Palcát bylo zapotřebí investovat jednotky milionů korun.| Zdroj: Martin Svatek
  • Martin Svatek se zaměřuje na zážitkové restaurace, ve kterých vaří převážně českou kuchyni.
    Martin Svatek se zaměřuje na zážitkové restaurace, ve kterých vaří převážně českou kuchyni.| Zdroj: Martin Svatek
  • Šéfkuchar Martin Svatek vybudoval také restauraci Goldie v táborském hotelu Nautilus.
    Šéfkuchar Martin Svatek vybudoval také restauraci Goldie v táborském hotelu Nautilus.| Zdroj: hotelnautilus.cz
Gastro v nesnázích
Šéfkuchař táborské restaurace Mace Martin Svatek
Do nové restaurace Mace v hotelu Palcát bylo zapotřebí investovat jednotky milionů korun.
Martin Svatek se zaměřuje na zážitkové restaurace, ve kterých vaří převážně českou kuchyni.
Šéfkuchar Martin Svatek vybudoval také restauraci Goldie v táborském hotelu Nautilus.