V gastru budou chybět tisíce lidí. Plánujeme jít do Německa, říká šéf aplikace, kde se sdílejí číšníci

3/3
Přehled fotografií
Zavřít
  • „Nechápu majitele hospod, proč neakceptují čistě jenom bezhotovostní platby. Je to pro ně nejčistší kontrola toku peněz,“ říká spoluzakladatel a šéf platformy Grason Karel Mařík.
    „Nechápu majitele hospod, proč neakceptují čistě jenom bezhotovostní platby. Je to pro ně nejčistší kontrola toku peněz,“ říká spoluzakladatel a šéf platformy Grason Karel Mařík.| Zdroj: e15 Michael Tomeš
  • „Gastronomie je, co se týče digitálních nástrojů, v pravěku,“ tvrdí Mařík.
    „Gastronomie je, co se týče digitálních nástrojů, v pravěku,“ tvrdí Mařík.| Zdroj: e15 Michael Tomeš
  • „Je stále mnoho zaměstnavatelů, kteří neumějí zaměstnancům dávat svobodu a nejsou schopní to akceptovat,“ popisuje Mařík.
    „Je stále mnoho zaměstnavatelů, kteří neumějí zaměstnancům dávat svobodu a nejsou schopní to akceptovat,“ popisuje Mařík.| Zdroj: e15 Michael Tomeš
„Nechápu majitele hospod, proč neakceptují čistě jenom bezhotovostní platby. Je to pro ně nejčistší kontrola toku peněz,“ říká spoluzakladatel a šéf platformy Grason Karel Mařík.
„Gastronomie je, co se týče digitálních nástrojů, v pravěku,“ tvrdí Mařík.
„Je stále mnoho zaměstnavatelů, kteří neumějí zaměstnancům dávat svobodu a nejsou schopní to akceptovat,“ popisuje Mařík.