Recept na úspěch? Jediný stůl a nanejvýš deset hostů, říká majitel michelinské restaurace

1/9
Zavřít
  • Restauraci Štěpán Návrat pojmenoval po svém synovi.
    Restauraci Štěpán Návrat pojmenoval po svém synovi.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • Majitel bistra Benjamin Štěpán Návrat.
    Majitel bistra Benjamin Štěpán Návrat.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • „Prioritou jsou pro nás 100 procentně české suroviny," říká.
    „Prioritou jsou pro nás 100 procentně české suroviny," říká.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • Úhoř se šafránem a květákem.
    Úhoř se šafránem a květákem.| Zdroj: archiv Benjamin
  • Jablkový závin.
    Jablkový závin.| Zdroj: archiv Benjamin
  • V Benjaminu sedí všichni hosté u jednoho stolu.
    V Benjaminu sedí všichni hosté u jednoho stolu.| Zdroj: archiv Benjamin
  • Krátká dvouhodinová degustace vyjde na 1200 korun.
    Krátká dvouhodinová degustace vyjde na 1200 korun.| Zdroj: archiv Benjamin
  • Delší, od 20:15 do 20:55, na 1800 korun.
    Delší, od 20:15 do 20:55, na 1800 korun.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • Jde o třetí restauraci, kterou v Praze provozuje.
    Jde o třetí restauraci, kterou v Praze provozuje.| Zdroj: Szkanderová Michaela
Restauraci Štěpán Návrat pojmenoval po svém synovi.
Majitel bistra Benjamin Štěpán Návrat.
„Prioritou jsou pro nás 100 procentně české suroviny," říká.
Úhoř se šafránem a květákem.
Jablkový závin.
V Benjaminu sedí všichni hosté u jednoho stolu.
Krátká dvouhodinová degustace vyjde na 1200 korun.
Delší, od 20:15 do 20:55, na 1800 korun.
Jde o třetí restauraci, kterou v Praze provozuje.