Recept na úspěch? Jediný stůl a nanejvýš deset hostů, říká majitel michelinské restaurace
1
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Restauraci Štěpán Návrat pojmenoval po svém synovi.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Majitel bistra Benjamin Štěpán Návrat.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
„Prioritou jsou pro nás 100 procentně české suroviny," říká.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Úhoř se šafránem a květákem.
|
Zdroj: archiv Benjamin
Jablkový závin.
|
Zdroj: archiv Benjamin
V Benjaminu sedí všichni hosté u jednoho stolu.
|
Zdroj: archiv Benjamin
Krátká dvouhodinová degustace vyjde na 1200 korun.
|
Zdroj: archiv Benjamin
Delší, od 20:15 do 20:55, na 1800 korun.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Jde o třetí restauraci, kterou v Praze provozuje.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Zavřít