Banální gastrokoncept zabral. Česká hranolkárna nepřestává expandovat do dalších měst
7
/
19
Přehled fotografií
Zavřít
Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku. Místo tradičního kečupu nebo majonézy se podávají dipy podle vlastní receptury. Důležitou roli v konceptu hraje i hudba a vysoká kvalita obsluhy
|
Zdroj: E15 Michal Nosek
Základem jsou lokální suroviny, tedy i české brambory.
|
Zdroj: Faency Fries
První hranolkárnu otevřeli spolužáci z gymnázia v Ostravě.
|
Zdroj: Faency Fries
Koncept postavený na oblíbeném fastovoodovém jídle zabral.
|
Zdroj: Faency Fries
A na kvalitní hranolky připravené na řepkovém oleji si lze zajít u i dalších městech v Česku.
|
Zdroj: Faency Fries
Faency Fries Faency Fries
|
Zdroj: Faency Fries
Dip a různé jeho variace jsou také důležitou součástí celého produktu.
|
Zdroj: Faency Fries
„Kdyby mi někdo řekl, že o naše hranolky bude takový zájem a podaří se nám otevřít přes 10 poboček za čtyři roky, asi bych mu nevěřil. A v čem tkví náš úspěch? Zřejmě v tom, že jsem naprosto banální pokrm, který mají navíc všichni rádi, povýšili,“ konstatuje Müller.
|
Zdroj: Faency Fries
Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku.
|
Zdroj: Faency Fries
ísto tradičního kečupu nebo majonézy dvojice fastfoodovou klasiku vyladila takzvanými dipy podle vlastní receptury.
|
Zdroj: Faency Fries
Od rychlého občerstvení se snaží odlišit i servisem.
|
Zdroj: Faency Fries
Logo Faency Fries
|
Zdroj: Faency Fries
„Chceme našim zákazníkům zprostředkovat co nejlepší zážitek. Důležitý je nejenom interiér, ale i hudba a vysoká kvalita obsluhy,“ vysvětluje Müller.
|
Zdroj: Faency Fries
Hranolky, iustrační foto
|
Zdroj: archiv
Hranolky jsou běžnou přílohou. Oblibu zažívají například v burgrárnách jako na snímku z restaurece Dandy Diner v Berlíně.
|
Zdroj: Profimedia.cz
Specialita na bázi hranolek, kanadské poutine, jsou už několik let vyhledávanou pochutinou v podniku Garage v pražském Karlíně.
|
Zdroj: Garage
Hranolkárnu Garage v Karlíně řídí Michal Kubenk.
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Menu v restauraci McDonald´s se bez hranolek obejde jen zřídkakdy.
|
Zdroj: Michal Šenk
V jiném řetězci rychlého občerstvení Bageterii Boulevard sázejí místo hranolek na brambory patatas.
|
Zdroj: Bageterie Boulevard
Zavřít