Banální gastrokoncept zabral. Česká hranolkárna nepřestává expandovat do dalších měst

7/19
Zavřít
  • Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku. Místo tradičního kečupu nebo majonézy se podávají dipy podle vlastní receptury. Důležitou roli v konceptu hraje i hudba a vysoká kvalita obsluhy
    Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku. Místo tradičního kečupu nebo majonézy se podávají dipy podle vlastní receptury. Důležitou roli v konceptu hraje i hudba a vysoká kvalita obsluhy| Zdroj: E15 Michal Nosek
  • Základem jsou lokální suroviny, tedy i české brambory.
    Základem jsou lokální suroviny, tedy i české brambory.| Zdroj: Faency Fries
  • První hranolkárnu otevřeli spolužáci z gymnázia v Ostravě.
    První hranolkárnu otevřeli spolužáci z gymnázia v Ostravě.| Zdroj: Faency Fries
  • Koncept postavený na oblíbeném fastovoodovém jídle zabral.
    Koncept postavený na oblíbeném fastovoodovém jídle zabral.| Zdroj: Faency Fries
  • A na kvalitní hranolky připravené na řepkovém oleji si lze zajít u i dalších městech v Česku.
    A na kvalitní hranolky připravené na řepkovém oleji si lze zajít u i dalších městech v Česku.| Zdroj: Faency Fries
  • Faency Fries Faency Fries
    Faency Fries Faency Fries| Zdroj: Faency Fries
  • Dip a různé jeho variace jsou také důležitou součástí celého produktu.
    Dip a různé jeho variace jsou také důležitou součástí celého produktu.| Zdroj: Faency Fries
  • „Kdyby mi někdo řekl, že o naše hranolky bude takový zájem a podaří se nám otevřít přes 10 poboček za čtyři roky, asi bych mu nevěřil. A v čem tkví náš úspěch? Zřejmě v tom, že jsem naprosto banální pokrm, který mají navíc všichni rádi, povýšili,“ konstatuje Müller.
    „Kdyby mi někdo řekl, že o naše hranolky bude takový zájem a podaří se nám otevřít přes 10 poboček za čtyři roky, asi bych mu nevěřil. A v čem tkví náš úspěch? Zřejmě v tom, že jsem naprosto banální pokrm, který mají navíc všichni rádi, povýšili,“ konstatuje Müller.| Zdroj: Faency Fries
  • Hranolky Faency Fries  se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku.
    Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku.| Zdroj: Faency Fries
  • ísto tradičního kečupu nebo majonézy dvojice fastfoodovou klasiku vyladila takzvanými dipy podle vlastní receptury.
    ísto tradičního kečupu nebo majonézy dvojice fastfoodovou klasiku vyladila takzvanými dipy podle vlastní receptury.| Zdroj: Faency Fries
  • Od rychlého občerstvení se snaží odlišit i servisem.
    Od rychlého občerstvení se snaží odlišit i servisem.| Zdroj: Faency Fries
  • Logo Faency Fries
    Logo Faency Fries| Zdroj: Faency Fries
  • „Chceme našim zákazníkům zprostředkovat co nejlepší zážitek. Důležitý je nejenom interiér, ale i hudba a vysoká kvalita obsluhy,“ vysvětluje Müller.
    „Chceme našim zákazníkům zprostředkovat co nejlepší zážitek. Důležitý je nejenom interiér, ale i hudba a vysoká kvalita obsluhy,“ vysvětluje Müller.| Zdroj: Faency Fries
  • Hranolky, iustrační foto
    Hranolky, iustrační foto| Zdroj: archiv
  • Hranolky jsou běžnou přílohou. Oblibu zažívají například v burgrárnách jako na snímku z restaurece Dandy Diner v Berlíně.
    Hranolky jsou běžnou přílohou. Oblibu zažívají například v burgrárnách jako na snímku z restaurece Dandy Diner v Berlíně.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Specialita na bázi hranolek, kanadské poutine, jsou už několik let vyhledávanou pochutinou v podniku Garage v pražském Karlíně.
    Specialita na bázi hranolek, kanadské poutine, jsou už několik let vyhledávanou pochutinou v podniku Garage v pražském Karlíně.| Zdroj: Garage
  • Hranolkárnu Garage v Karlíně řídí Michal Kubenk.
    Hranolkárnu Garage v Karlíně řídí Michal Kubenk.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Menu v restauraci McDonald´s se bez hranolek obejde jen zřídkakdy.
    Menu v restauraci McDonald´s se bez hranolek obejde jen zřídkakdy.| Zdroj: Michal Šenk
  • V jiném řetězci rychlého občerstvení Bageterii Boulevard sázejí místo hranolek na brambory patatas.
    V jiném řetězci rychlého občerstvení Bageterii Boulevard sázejí místo hranolek na brambory patatas.| Zdroj: Bageterie Boulevard
Hranolky Faency Fries se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku. Místo tradičního kečupu nebo majonézy se podávají dipy podle vlastní receptury. Důležitou roli v konceptu hraje i hudba a vysoká kvalita obsluhy
Základem jsou lokální suroviny, tedy i české brambory.
První hranolkárnu otevřeli spolužáci z gymnázia v Ostravě.
Koncept postavený na oblíbeném fastovoodovém jídle zabral.
A na kvalitní hranolky připravené na řepkovém oleji si lze zajít u i dalších městech v Česku.
Faency Fries Faency Fries
Dip a různé jeho variace jsou také důležitou součástí celého produktu.
„Kdyby mi někdo řekl, že o naše hranolky bude takový zájem a podaří se nám otevřít přes 10 poboček za čtyři roky, asi bych mu nevěřil. A v čem tkví náš úspěch? Zřejmě v tom, že jsem naprosto banální pokrm, který mají navíc všichni rádi, povýšili,“ konstatuje Müller.
Hranolky Faency Fries  se vyrábí vždy z českých nebo moravských brambor a smaží na řepkovém oleji lisovaném v tuzemsku.
ísto tradičního kečupu nebo majonézy dvojice fastfoodovou klasiku vyladila takzvanými dipy podle vlastní receptury.
Od rychlého občerstvení se snaží odlišit i servisem.
Logo Faency Fries
„Chceme našim zákazníkům zprostředkovat co nejlepší zážitek. Důležitý je nejenom interiér, ale i hudba a vysoká kvalita obsluhy,“ vysvětluje Müller.
Hranolky, iustrační foto
Hranolky jsou běžnou přílohou. Oblibu zažívají například v burgrárnách jako na snímku z restaurece Dandy Diner v Berlíně.
Specialita na bázi hranolek, kanadské poutine, jsou už několik let vyhledávanou pochutinou v podniku Garage v pražském Karlíně.
Hranolkárnu Garage v Karlíně řídí Michal Kubenk.
Menu v restauraci McDonald´s se bez hranolek obejde jen zřídkakdy.
V jiném řetězci rychlého občerstvení Bageterii Boulevard sázejí místo hranolek na brambory patatas.