Michelinská hvězda je jako zlatá olympijská medaile. Chci ji zpět, říká kuchař Roman Paulus
2
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Kromě Alcronu spojil Roman Paulus svoje jméno s řetězcem Lidl.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Restaurace La Rotonde.
|
Zdroj: archiv Alcron
Loby bar v Alcronu.
|
Zdroj: archiv Alcron
A takhle se v Alcronu vaří: Malinová pěna.
|
Zdroj: archiv Alcron
Šéfkuchař Roman Paulus v kuchyni pražském hotelu Alcron.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Pečený candát.
|
Zdroj: archiv Alcron
Sušené hovězí s paštikou.
|
Zdroj: archiv Alcron
Tatarák z uzené pstruha.
|
Zdroj: archiv Alcron
Vařená květáková špička.
|
Zdroj: archiv Alcron
Roman Paulus
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
"To je jednoduché. Baví mě to. Vytvářím pro ně recepty, oni mi k tomu nabízí skvělé zázemí. Vlastně jde o takový blog Romana Pauluse," říká o této spolupráci.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Zavřít