Michelinská hvězda je jako zlatá olympijská medaile. Chci ji zpět, říká kuchař Roman Paulus

5/11
Zavřít
  • Kromě Alcronu spojil Roman Paulus svoje jméno s řetězcem Lidl.
    Kromě Alcronu spojil Roman Paulus svoje jméno s řetězcem Lidl.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • Restaurace La Rotonde.
    Restaurace La Rotonde.| Zdroj: archiv Alcron
  • Loby bar v Alcronu.
    Loby bar v Alcronu.| Zdroj: archiv Alcron
  • A takhle se v Alcronu vaří: Malinová pěna.
    A takhle se v Alcronu vaří: Malinová pěna.| Zdroj: archiv Alcron
  • Šéfkuchař Roman Paulus v kuchyni pražském hotelu Alcron.
    Šéfkuchař Roman Paulus v kuchyni pražském hotelu Alcron.| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • Pečený candát.
    Pečený candát.| Zdroj: archiv Alcron
  • Sušené hovězí s paštikou.
    Sušené hovězí s paštikou.| Zdroj: archiv Alcron
  • Tatarák z uzené pstruha.
    Tatarák z uzené pstruha.| Zdroj: archiv Alcron
  • Vařená květáková špička.
    Vařená květáková špička.| Zdroj: archiv Alcron
  • Roman Paulus
    Roman Paulus| Zdroj: Szkanderová Michaela
  • "To je jednoduché. Baví mě to. Vytvářím pro ně recepty, oni mi k tomu nabízí skvělé zázemí. Vlastně jde o takový blog Romana Pauluse," říká o této spolupráci.
    "To je jednoduché. Baví mě to. Vytvářím pro ně recepty, oni mi k tomu nabízí skvělé zázemí. Vlastně jde o takový blog Romana Pauluse," říká o této spolupráci.| Zdroj: Szkanderová Michaela
Kromě Alcronu spojil Roman Paulus svoje jméno s řetězcem Lidl.
Restaurace La Rotonde.
Loby bar v Alcronu.
A takhle se v Alcronu vaří: Malinová pěna.
Šéfkuchař Roman Paulus v kuchyni pražském hotelu Alcron.
Pečený candát.
Sušené hovězí s paštikou.
Tatarák z uzené pstruha.
Vařená květáková špička.
Roman Paulus
"To je jednoduché. Baví mě to. Vytvářím pro ně recepty, oni mi k tomu nabízí skvělé zázemí. Vlastně jde o takový blog Romana Pauluse," říká o této spolupráci.