Nezbytnou výzdobou je kanadská vlajka.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Hranolky se servírují do papírové krabice.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
V době obědu a večeři se před podnikem vytváří fronty.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
"Pokud nechcete dlouho čekat, je nejlepší přijít kolem 11 hodiny," radí Kubenk.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Tří hodinovou pauzu během dne využívají pro přípravu surovin na večer.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Ověřeným receptem na úspěch je podle něj kvalita.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
"Na vynález tohoto jídla si nejčastěji dělá nárok malé město Warwick v Quebeku, kde prý v roce 1957 požádal zákazník restauratéra Fernanda Lachance, aby mu hodil sýr a hranolky do jednoho sáčku s horkou omáčkou. Tak se zrodil název ´Poutine´, což je francouzské slovo, které znamená horký nepořádek - ´Hot Mess´," stojí na plakátech.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
že jsou hranolky oblíbené svědčí i množství brambor, které tam za měsíc spotřebují. Podle Kubenka je to kolem tří tun.|
Zdroj: Michaela Szkanderová