Na jeho kanadské hranolky se stojí fronta. Dělejte si všechno sami, radí šéf pražského bistra Garage

7/12
Zavřít
  • Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou prodává téměř čtyři roky na Křižíkově ulici v Karlíně.
    Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou prodává téměř čtyři roky na Křižíkově ulici v Karlíně.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • hranolkárna Garage Karlín
    hranolkárna Garage Karlín| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Vedlejší podnik provozuje jeho švagr, v bistru u něhož se dnes stojí fronty, bývala skutečná garáž.
    Vedlejší podnik provozuje jeho švagr, v bistru u něhož se dnes stojí fronty, bývala skutečná garáž.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou - Poutine
    Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou - Poutine| Zdroj: Garage
  • Nezbytnou výzdobou je kanadská vlajka.
    Nezbytnou výzdobou je kanadská vlajka.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Hranolky se servírují do papírové krabice.
    Hranolky se servírují do papírové krabice.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • V době obědu a večeři se před podnikem vytváří fronty.
    V době obědu a večeři se před podnikem vytváří fronty.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • "Pokud nechcete dlouho čekat, je nejlepší přijít kolem 11 hodiny," radí Kubenk.
    "Pokud nechcete dlouho čekat, je nejlepší přijít kolem 11 hodiny," radí Kubenk.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Tří hodinovou pauzu během dne využívají pro přípravu surovin na večer.
    Tří hodinovou pauzu během dne využívají pro přípravu surovin na večer.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Ověřeným receptem na úspěch je podle něj kvalita.
    Ověřeným receptem na úspěch je podle něj kvalita.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • "Na vynález tohoto jídla si nejčastěji dělá nárok malé město Warwick v Quebeku, kde prý v roce 1957 požádal zákazník restauratéra Fernanda Lachance, aby mu hodil sýr a hranolky do jednoho sáčku s horkou omáčkou. Tak se zrodil název ´Poutine´, což je francouzské slovo, které znamená horký nepořádek - ´Hot Mess´," stojí na plakátech.
    "Na vynález tohoto jídla si nejčastěji dělá nárok malé město Warwick v Quebeku, kde prý v roce 1957 požádal zákazník restauratéra Fernanda Lachance, aby mu hodil sýr a hranolky do jednoho sáčku s horkou omáčkou. Tak se zrodil název ´Poutine´, což je francouzské slovo, které znamená horký nepořádek - ´Hot Mess´," stojí na plakátech.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • že jsou hranolky oblíbené svědčí i množství brambor, které tam za měsíc spotřebují. Podle Kubenka je to kolem tří tun.
    že jsou hranolky oblíbené svědčí i množství brambor, které tam za měsíc spotřebují. Podle Kubenka je to kolem tří tun.| Zdroj: Michaela Szkanderová
Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou prodává téměř čtyři roky na Křižíkově ulici v Karlíně.
hranolkárna Garage Karlín
Vedlejší podnik provozuje jeho švagr, v bistru u něhož se dnes stojí fronty, bývala skutečná garáž.
Hranolky s křupavým sýrem polité hnědou omáčkou - Poutine
Nezbytnou výzdobou je kanadská vlajka.
Hranolky se servírují do papírové krabice.
V době obědu a večeři se před podnikem vytváří fronty.
"Pokud nechcete dlouho čekat, je nejlepší přijít kolem 11 hodiny," radí Kubenk.
Tří hodinovou pauzu během dne využívají pro přípravu surovin na večer.
Ověřeným receptem na úspěch je podle něj kvalita.
"Na vynález tohoto jídla si nejčastěji dělá nárok malé město Warwick v Quebeku, kde prý v roce 1957 požádal zákazník restauratéra Fernanda Lachance, aby mu hodil sýr a hranolky do jednoho sáčku s horkou omáčkou. Tak se zrodil název ´Poutine´, což je francouzské slovo, které znamená horký nepořádek - ´Hot Mess´," stojí na plakátech.
že jsou hranolky oblíbené svědčí i množství brambor, které tam za měsíc spotřebují. Podle Kubenka je to kolem tří tun.