Tomáš Jiskra pracoval v předních českých restaurací.|
Zdroj: Michael Tomeš
Dva a půl roku i u známého britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho.|
Zdroj: Michael Tomeš
Aktuálně je polovičním majitelem bistra Beers & Cheers v Myslíkově ulici.|
Zdroj: Michael Tomeš
Servírují se zde například třikrát smažené hranolky podle receptu michelinského šéfkuchaře.|
Zdroj: Michael Tomeš
Smažená kuřecí křidélka.|
Zdroj: Michael Tomeš
S domácími majonézami.|
Zdroj: Michael Tomeš
Veškeré jídlo na menu se připravuje z čerstvých surovin.|
Zdroj: Michael Tomeš
Maso si nechávají mixovat u osvědčeného řezníka.|
Zdroj: Michael Tomeš
A také ve speciálním poměru.|
Zdroj: Michael Tomeš
"Samozřejmě, že ano. A jinak bych do toho ani nešel. Od začátku jsem věděl, že to chci dělat upřímně. Ne z mražených, ale z čerstvých a kvalitních surovin. Jinak než jako podniky, které ho připravují jen na dovážku," odpovídá Jiskra, zda může být jídlo z fast foodu kvalitní.|
Zdroj: Michael Tomeš
Na hamburgery si pečou vlastní bulky.|
Zdroj: Michael Tomeš
Tak se v Beers & Cheers servíruje.|
Zdroj: Michael Tomeš