Vařil u Ramsaye: Oběd má v Česku hodnotu stravenky. Dokud to tak bude, gastronomie se nezlepší
4
/
14
Přehled fotografií
Zavřít
Tomáš Jiskra pracoval v předních českých restaurací.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Dva a půl roku i u známého britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Aktuálně je polovičním majitelem bistra Beers & Cheers v Myslíkově ulici.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Servírují se zde například třikrát smažené hranolky podle receptu michelinského šéfkuchaře.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Smažená kuřecí křidélka.
|
Zdroj: Michael Tomeš
S domácími majonézami.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Veškeré jídlo na menu se připravuje z čerstvých surovin.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Maso si nechávají mixovat u osvědčeného řezníka.
|
Zdroj: Michael Tomeš
A také ve speciálním poměru.
|
Zdroj: Michael Tomeš
"Samozřejmě, že ano. A jinak bych do toho ani nešel. Od začátku jsem věděl, že to chci dělat upřímně. Ne z mražených, ale z čerstvých a kvalitních surovin. Jinak než jako podniky, které ho připravují jen na dovážku," odpovídá Jiskra, zda může být jídlo z fast foodu kvalitní.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Na hamburgery si pečou vlastní bulky.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Tak se v Beers & Cheers servíruje.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Tamní šéfkuchař.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Tomáš Jiskra
|
Zdroj: Michael Tomeš
Zavřít