Vařil u Ramsaye: Oběd má v Česku hodnotu stravenky. Dokud to tak bude, gastronomie se nezlepší

4/14
Zavřít
  • Tomáš Jiskra pracoval v předních českých restaurací.
    Tomáš Jiskra pracoval v předních českých restaurací.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Dva a půl roku i u známého britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho.
    Dva a půl roku i u známého britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Aktuálně je polovičním majitelem bistra  Beers & Cheers v Myslíkově ulici.
    Aktuálně je polovičním majitelem bistra Beers & Cheers v Myslíkově ulici.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Servírují se zde například třikrát smažené hranolky podle receptu michelinského šéfkuchaře.
    Servírují se zde například třikrát smažené hranolky podle receptu michelinského šéfkuchaře.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Smažená kuřecí křidélka.
    Smažená kuřecí křidélka.| Zdroj: Michael Tomeš
  • S domácími majonézami.
    S domácími majonézami.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Veškeré jídlo na menu se připravuje z čerstvých surovin.
    Veškeré jídlo na menu se připravuje z čerstvých surovin.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Maso si nechávají mixovat u osvědčeného řezníka.
    Maso si nechávají mixovat u osvědčeného řezníka.| Zdroj: Michael Tomeš
  • A také ve speciálním poměru.
    A také ve speciálním poměru.| Zdroj: Michael Tomeš
  • "Samozřejmě, že ano. A jinak bych do toho ani nešel. Od začátku jsem věděl, že to chci dělat upřímně. Ne z mražených, ale z čerstvých a kvalitních surovin. Jinak než jako podniky, které ho připravují jen na dovážku," odpovídá Jiskra, zda může být jídlo z fast foodu kvalitní.
    "Samozřejmě, že ano. A jinak bych do toho ani nešel. Od začátku jsem věděl, že to chci dělat upřímně. Ne z mražených, ale z čerstvých a kvalitních surovin. Jinak než jako podniky, které ho připravují jen na dovážku," odpovídá Jiskra, zda může být jídlo z fast foodu kvalitní.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Na hamburgery si pečou vlastní bulky.
    Na hamburgery si pečou vlastní bulky.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Tak se v Beers & Cheers servíruje.
    Tak se v Beers & Cheers servíruje.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Tamní šéfkuchař.
    Tamní šéfkuchař.| Zdroj: Michael Tomeš
  • Tomáš Jiskra
    Tomáš Jiskra| Zdroj: Michael Tomeš
Tomáš Jiskra pracoval v předních českých restaurací.
Dva a půl roku i u známého britského šéfkuchaře Gordona Ramseyho.
Aktuálně je polovičním majitelem bistra  Beers & Cheers v Myslíkově ulici.
Servírují se zde například třikrát smažené hranolky podle receptu michelinského šéfkuchaře.
Smažená kuřecí křidélka.
S domácími majonézami.
Veškeré jídlo na menu se připravuje z čerstvých surovin.
Maso si nechávají mixovat u osvědčeného řezníka.
A také ve speciálním poměru.
"Samozřejmě, že ano. A jinak bych do toho ani nešel. Od začátku jsem věděl, že to chci dělat upřímně. Ne z mražených, ale z čerstvých a kvalitních surovin. Jinak než jako podniky, které ho připravují jen na dovážku," odpovídá Jiskra, zda může být jídlo z fast foodu kvalitní.
Na hamburgery si pečou vlastní bulky.
Tak se v Beers & Cheers servíruje.
Tamní šéfkuchař.
Tomáš Jiskra