Kde získat rychlou půjčku ještě dnes do 15 minut

Zdroj: Shutterstock

Potřebujete-li peníze ještě dnes, může vám pomoci rychlá půjčka, kterou pracovníci schválí do 5 minut a obratem vám vyplatí finanční prostředky. Žádat o ni můžete online z pohodlí domova a splňovat stačí základní podmínky. Noví klienti získají až 8 000 Kč na cokoliv, třeba když se zpozdí výplata, rozbije spotřebič, nebo musíte na poslední chvíli uhradit složenky.

Posouzení rychlé půjčky proběhne ihned

Jakmile vyplníte online formulář a odešlete jej k posouzení, dělí vás od výsledku jen několik minut. Ve spolupráci se systémem umí pracovníci vyhodnotit váš profil téměř ihned a sdělit vám, zda-li byla půjčka schválena. Nemusíte tak čekat několik hodin, nebo dokonce do druhého dne, jak je dodnes u některých společností zvykem.

Rychlá půjčka, co vás zbytečně nezatíží

Aby vás závazek netížil déle, než je nutné, je u mikropůjčky nastavena splatnost do 30 dní. Produkt pomáhá lidem překonat těžké období, které obvykle trvá 1 – 2 týdny, než jim dorazí peníze ze zaměstnání. Závazek na delší dobu by tak klienta zbytečně zatěžoval a mohl by negativně ovlivňovat jeho žádosti o větší úvěry, třeba o hypotéku na bydlení.

Nový klient si může půjčit až 8 000 Kč

Lidé si často půjčují před výplatou, kdy jim buď zaměstnavatel ještě neposlal peníze, nebo je zaskočil výdaj, který musí okamžitě vyřešit. Třeba když se rozbije chladnička, bez níž nelze fungovat, a vy potřebujete peníze co nejdříve. Takové výdaje obvykle z části nebo úplně pokryje mikropůjčka do 8 000 Kč, které může nový klient získat.

Při opakovaném využití služeb však úvěrový limit stoupne až na 20 000 Kč, což je částka dostatečná třeba k opravě auta. Ale proč si nelze půjčit plnou sumu hned na začátku? Některé společnosti chtějí mít zkrátka jistotu, že zvládnete své závazky hradit včas, a nedostanete se tak do finančních problémů. Při opakovaných žádostech je navíc proces ověřování rychlejší.

Jak funguje vyplacení půjčky ještě dnes

I když někde stále platí, že obdržíte peníze do dvou pracovních dnů, u rychlé online půjčky to obvykle bývá do čtvrt hodiny. Stačí, aby vaše banka podporovala přijímání okamžitých plateb, případně jste měli stejnou banku jako poskytovatel. Ten má obvykle účty u více bankovních domů, aby vám mohl půjčku vyplatit ještě dnes, a vy jste měli peníze do 15 minut.