Nenechte si zmařit své životní plány

AXA

AXA

Lidé si už od dětství dělají plány do života. Přemýšlejí, jaké auto si koupí, v jak velkém domě budou bydlet nebo jakým zaměstnáním se budou živit. Tyto životní plány se stávají reálnými, když člověk dospěje.

Plánem všech plánů je ale založení rodiny. Je to pravděpodobně to nejkrásnější, ale i nejzodpovědnější, na co se chystáme. Se zakládáním rodiny přirozeně přichází potřeba postarat se už nejen o sebe, ale i o lidi ve vaší domácnosti. Ty, které máte nejraději, chcete přirozeně co nejlépe chránit.

Stále více rodin se snaží žít aktivním životem. Společné dovolené, turistika v horách nebo cyklovýlety jsou výbornou příležitostí pro nasbírání zážitků a utužení rodinných vztahů. Dopřát rodině aktivní způsob života je výborné rozhodnutí, neměli bychom však zapomenout na její ochranu. Čím aktivnější způsob života vedeme, tím zodpovědněji bychom měli uvažovat o možných rizicích a připravit se na ně.

Podcenění rizika a zejména nepřipravenost na jeho následky nás může stát spoustu krásných chvil s našimi nejbližšími. Nejjednodušším krokem, jak tomu zabránit, je připravit sebe a svou rodinu na nečekané situace a pojistit se rizikovým životním pojištěním.

S životním pojištěním ActiveLife od pojišťovny AXA ochráníte sebe i svou rodinu. S tímto moderním jednoduchým pojištěním pro případ úrazů nebo nemocí můžete zabezpečit až 8 osob, získat praktické asistenční výhody v průběhu rekonvalescence a další výhody. Již za 200 Kč měsíčně vám může být vyplaceno pojistné plnění v případě úrazu až do výše 6 milionů Kč.

Pokud máte zájem o životní pojištění nebo potřebujete poradit, které životní pojištění je pro vás nejvhodnější, důležité informace najdete na www.ochranarodiny.cz.