Nový Ford Mondeo hýčká posádku nevídaným komfortem

Nový Ford Mondeo

Nový Ford Mondeo

Nejnovější generace manažerského bestselleru klade extrémní důraz na pohodlí řidiče i jeho spolucestujících – od způsobu, jímž pohlcuje nerovnosti, přes masážní sedadla či automatické parkování až po kvalitu vzduchu v kabině.

Nový Ford Mondeo přináší kombinaci pokročilých elektronických funkcí, propracovaného naladění podvozku a vysoce kvalitního interiéru. Výsledkem je špičková úroveň komfortu a kultivovanosti.

Pohodlně se usaďte

Přední multifunkční masážní sedadla s funkcí Active Motion snižují svalovou únavu zejména na delších cestách. Soustava 11 polštářků vytváří efekt jemné masáže stehen, hýždí a bederní páteře.

Další nepřehlédnutelnou inovací jsou unikátní zadní nafukovací bezpečnostní pásy, které cestujícím poskytují na obou vnějších sedadlech ve druhé řadě vyšší úroveň ochrany. V případě nehody se pásy nafouknou, jejich plocha se pětinásobně zvětší a mohou tak pasažéra pevněji a účinněji přimknout k sedadlu, aniž by se zvýšilo riziko poranění.

Nový Ford MondeoNový Ford Mondeo

Tichá a účinná klimatizace

Topení, větrání a klimatizace ve zcela novém Mondeu prošly důkladným laděním, aby pracovaly co nejtišeji. Systém zvyšuje komfort na palubě také tím, že udržuje i v extrémních klimatických podmínkách odchylku teploty méně než jeden stupeň.

Nové Mondeo má i senzor kvality vzduchu, který při detekci znečistění automaticky přepne na vnitřní cirkulaci, a senzor vlhkosti, s jehož pomocí klimatizace předchází zamlžení vnitřních oken. Ochlazení interiéru z 55 na 18 stupňů Celsia za 15 minut je nejlepší výkon ve třídě.

Nový Ford MondeoNový Ford Mondeo

Komfortnější jízda díky novému podvozku

Nové Mondeo stojí na nové globální platformě pro vozy střední třídy. Nová víceprvková zadní náprava „Integral Link“ mu uděluje ještě vyspělejší a jistější chování na silnici.

Nová konstrukce zadního zavěšení se vyznačuje poddajností, která je potřebná pro zvýšení komfortu, zároveň si ale zachovává tuhost v příčném směru, nezbytnou pro přesnost řízení a ovladatelnost. Model kombi má zadní zavěšení se samočinným udržováním světlé výšky, které udržuje optimální výšku bez ohledu na aktuální zatížení. Aerodynamický hluk se Fordu podařilo snížit na úroveň, která byla dříve běžná jen v prémiovém segmentu.

Mondeo dokazuje silnou orientaci na komfort řidiče také dalšími novými funkcemi. Jako první ve třídě nabídne elektricky seřiditelný volant s pamětí polohy, dále také elektrické ovládání pátých dveří nebo vyhřívaný volant.

Nový Ford MondeoNový Ford Mondeo

Výhodně na operativní leasing

Nové Mondeo je o to lákavější, že Ford ho aktuálně nabízí českým zákazníkům za mimořádně výhodných podmínek. Například kombi ve výbavě s motorem 2.0 TDCi 180 k, 6st. manuální převodovkou a rozšířenou výbavou v celkové ceně 902 600 Kč lze nyní s operativním leasingem Ford Lease* od Ford Credit pořídit již za sympatických 7 777 Kč měsíčně.