Ušetřete až třetinu nákladů na provozu firemního autoparku

T-Mobile Autopark

T-Mobile Autopark

Existuje řada způsobů evidence jízd služebních vozidel. Řada firem ji dokonce vede stále ještě v papírové podobě. Ta má jedinou výhodu – téměř nulovou pořizovací cenu. Pokud chcete mít skutečný přehled o svých firemních vozidlech, papír nestačí.

Řešení přitom existují. Kombinací běžně dostupných (a tedy nijak drahých) technologií můžete získat mnohem vyšší přidanou hodnotu. Poctivým řidičům ušetříte čas a nervy, které dříve věnovali vyplňování papírů, a těm ostatním ztížíte jejich triky.

T-Mobile AutoparkT-Mobile Autopark

A nejde jen o knihu jízd. Moderní řešení má řadu dalších výhod. Zjistíte, zda vaši řidiči využívají optimální trasy nebo dodržují zákonné přestávky. Ověříte, zda obchodní zástupci dodržují časy smluvených schůzek. Lehce rozlišíte soukromé a služební cesty, se znalostí informací o tankování paliva spočtete průměrnou spotřebu a můžete vytvořit řadu dalších sestav. Kromě toho lze dnes prostřednictvím nejrůznějších senzorů sledovat například stav paliva v nádrži, teplotu motoru a další technické parametry vozidla, přispívající k péči o jeho technický stav.

T-Mobile AutoparkT-Mobile Autopark

Špičkové řešení pro sledování pohybu vozidel nabízí T-Mobile pod názvem Autopark. V každém vozidle je pevně instalované zařízení s GPS přijímačem a SIM kartou T-Mobile. Na webu můžete kdykoli zjistit polohu kteréhokoliv firemního vozidla a na konci měsíce stáhnout souhrnné informace. Pokud některé z aut vyjede do ciziny nebo mimo signál, zařízení si ukládá informace o poloze do paměti. Nasazení služby T-Mobile Autopark ušetří firmám až 30 % nákladů na provoz firemní flotily.

zde.

Loga T-Mobile a T-SystemsLoga T-Mobile a T-Systems