Další slevový server otevřel kamennou prodejnu

Slavnostní otevření kamenné prodejny Vykupto.cz

Slavnostní otevření kamenné prodejny Vykupto.cz

Slevový server Vykupto.cz otevřel svůj první kamenný obchod v Praze. Chce zákazníkům nabídnout možnost osobního odběru objednaného zboží, ale i jeho vyzkoušení před nákupem.

Kamenná prodejna Vykupto.cz v Radlické ulici v Praze 5 jako nový distribuční kanál nabízí osobní vyzvednutí zakoupených voucherů a setkání se zástupci serveru, kteří zákazníkům v době 11:00 do 21:00 pomohou s výběrem z nabídky zboží a služeb. V plánu je otevření zóny s tablety pro inspiraci při nákupu na stránkách Vykupto.cz a vybudování kabinek pro vyzkoušení nabízeného oblečení. Design prodejny navrhlo architektonické studio Refuel.

Vykupto.cz není jediným slevovým portálem, který se rozhodl svým zákazníkům nabídnout osobní kontakt. Pravděpodobné prvenství patří portálu Zapakatel.cz, který svou prodejnu v Pasáži Lucerna otevřel už dubnu 2011. „V současné době provozujeme dvě prodejny, k té pražské přibylo i kontaktní centrum v Brně. Chodí sem zákazníci, kteří upřednostňují platbu v hotovosti nebo osobní odběr zboží a poukázek. Navíc zde najdou takzvané Last minute, doprodeje akcí z webu, které je možné platit už jenom v hotovosti,“ říká mediální zástupce Zapakatel.cz Ondřej Duffek. Zapakatel před letošní vánoční sezónou výrazně rozšířil počet výdejních míst voucherů, novinkou je možnost platit a získávat kupony na slevu v síti poboček Tipsportu.

Svou první kamennou prodejnu letos v březnu otevřel i náš nejstarší slevový portál Slevomat. Osobní odběr zboží a voucherů nabízí v Galerii Myšák ve Vodičkově ulici.