Huawei zahajuje zatím svou největší on-line kampaň

Huawei

Huawei

Huawei spouští propagační on-line kampaň na podporu telefonu Ascend P6. Kampaň v realizaci agentury Inspiro Solutions ze skupiny Kindred Group bude probíhat od 10. října až do 15. prosince.

„Kampaň na vlajkový model Ascend P6 je rozsahem dosud největší digitální kampaní značky Huawei v ČR,“ uvádí marketingový ředitel Huawei Technologies Roman Vaňko.

Ústředním místem kampaně bude microsite www.ascendp6.cz, kde si uživatelé mohou prohlédnout detailní 3D model telefonu a získat o něm podrobné informace. Interaktivní vizualizace trojrozměrného modelu Ascend P6 je zpracována webGL jazykem.

Součástí kampaně je také spotřebitelská soutěž o šest smartphonů Ascend P6, v níž mají lidé za úkol vyfotit se s tímto novým modelem, fotku nahrát do aplikace na microsite www.ascendp6.cz a získat pro ni co nejvíce „lajků“. Z padesátky nejúspěšnějších fotek pak porota vybere vítězné snímky a nové majitele chytrých a elegantních „žiletek“. Na podporu microsite a fotografické soutěže o Huawei Ascend P6 poběží rozsáhlá reklamní kampaň na Facebooku a propagovat ji bude i hlavní facebooková stránka značky na profilu Huawei Device CZ/SK.