Immofinanz Group připravila kampaň na podporu image a značky

Immofinanz

Immofinanz

Immofinanz Group navázala partnerství se společností Warner Bros. Consumer Products Germany, aby zahájila kampaň na podporu image a značky, pro kterou si vypůjčila jednoho z nejznámějších superhrdinů všech dob – komiksového Supermana a jeho druhou totožnost v civilním životě, Clarka Kenta. Kampaň běží také v Česku.

Kampaň Immofinanz Group je první v historii společnosti. Realitní společnost mottem „Když Clark Kent raději zůstane ve své kanceláři“ poukazuje na profesionální odbornost svých služeb a rovněž na dokonalou kancelář.

Pro kampaň byly natočeny tři reklamní spoty. Reklamy, nedávno uvedené v Rakousku, Polsku, České republice, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku, se soustředily na segmenty internetu a digitální zábavy mimo domov (kino ve venkovní reklamě). Mediální mix doplnňuje od 4. listopadu v Rakousku, Polsku a České republice televizní reklama. Na řadu kancelářských budov společnosti budou připevněny obrovské bannery a poutače. Předpokládá se, že kampaň osloví více než 100 milionů kontaktů.

„Kampaně na podporu image mají dosud jistou hodnotu v obchodování s realitami. Rozhodli jsme se učinit tento krok, abychom upevnili pozici společnosti Immofinanz Group jako vlastníka mezinárodní značky v obchodování s realitami. Našim cílem je, aby se každému, kdo si představí kancelář, vybavil Immofinanz Group, náš široký záběr působnosti a přizpůsobivosti a náš závazek vůči zákazníkům,“ uvedla Karin Kernmayer, marketingová ředitelka společnosti.

Spoty