LMC mění po třech měsících tiskového mluvčího

Tomáš Ervín Dombrovský

Tomáš Ervín Dombrovský

Novým tiskovým mluvčím společnosti LMC, provozovatele elektronických pracovních portálů Jobs.cz a Prace.cz, se stal Tomáš Ervín Dombrovský.

Ve funkci působí od 1. července, přitom společnost LMC koncem března letošního roku oznámila, že na místo tiskové mluvčí nastupuje Eva Kotýnková, která přešla ze společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka.

Minulým působištěm Dombrovského bylo Ministerstvo dopravy České republiky, kde od října loňského roku působil na postu tiskového mluvčího a potom se stal poradcem ministra pro zahraniční spolupráci, především v rámci projektu přesunu centrály navigačního družicového systému Galileo do Prahy.

Od prosince 2008 se ve společnosti CET 21 podílel na přípravě publicistického pořadu Vizita, věnovaného moderním postupům v medicíně. V rozmezí od července 2007 do prosince 2008 působil v PR agentuře AC&C Public Relations na pozici Media Specialist. Na starosti zde měl především přípravu komunikačních aktivit pro významné klienty z oboru telekomunikací (T–Mobile a Nokia).

Dombrovský má za sebou také dřívější pětileté působení v médiích. Od roku 2005 působil v Softwarových novinách jako redaktor a editor. Předtím od března 2003 pracoval pro vydavatelství Computer Press, kde byl redaktorem internetového deníku Živě.cz i dalších titulů.