Prima na jaře vsadí na vlastní tvorbu

Petr Vladyka představuje jarní vysílací schéma FTV Prima

Petr Vladyka představuje jarní vysílací schéma FTV Prima

FTV Prima dnes představila vysílací schémata svých tří televizních stanic – Prima family, Prima Cool a Prima love. Prima family chce diváky zaujmout mezinárodní zábavnou show, rodinným seriálem i pokračováním oblíbených reality show. Prima Cool se sveze na vlně apokalyptických předpovědí konce světa a nově nabídne ryze pánský magazín. Teprve osmiměsíční Prima love nasadí reality show Hotel Paradise.

Prima family: seriály a reality show

Na jaře se na Prima family v premiérových dílech vrací kulinářská show Prostřeno! stejně jako atypická seznamka Farmář hledá ženu. Pokračovat budou i Cesty domů, které přivedou na scénu řadu nových postav v čele s Carmen Mayerovou, Igorem Barešem a Lindou Rybovou. Z vlastní tvorby FTV Prima nasazuje i druhou řadu seriálu Evy Papouškové z prostředí asistované reprodukce Zázraky života. Na jaře také startuje zábavná show Aréna národů inspirovaná Hrami bez hranic. Ve speciálně postavené aréně ve Francii budou pod dohledem Aleše Hámy a Aleše Valenty mezi sebou soupeřit týmy Francie, Ruska, Ukrajiny, Velké Británie, Číny, Arménie, Běloruska a České republiky.

Novinkou v programovém schématu bude Česká 30 aneb hledání toho nejlepšího, co česká kinematografie a televizní tvorba přinesla. Martin Dejdar v roli moderátora a pokaždé jiní hosté budou každý týden hledat 30 nejlepších českých filmových nebo televizních scén na vybrané téma. Dojde například na 30 nejerotičtějších scén, 30 největších frajerů českého showbyznysu, 30 největších trapasů, 30 facek a rvaček, 30 nejvášnivějších líbacích scén apod.

Prima Cool: ve stínu apokalypsy

Je rok 2012 posledním v dějinách lidstva? Pokud ano, tak Prima Cool naservíruje množství katastrofických pořadů, které poradí, jak přežít. Zahraniční akvizice na Prima Cool doplní dva pořady vlastní tvorby. Osvědčená Těžká dřina a horká novinka – peprný týdeník jen pro muže s příznačným názvem menZONE. V něm dvojice ulítlých moderátorů Kryštof Mende a Lukáš Venclík otevřeně a bez cenzury provází světem mužů, kluků i chlapů.

Prima love: vstupenka do ráje

Také Prima love přichází s vlastní tvorbou. Reality show Hotel Paradise diváky na tři měsíce přenese do dokonalého ráje, kde budou mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů. Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo v hotelu vydrží nejdéle. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50 000 eur (1 250 000 Kč). Cestu rájem ukáže moderátorka Martina Gavriely. Ta bude navíc na Prima love moderovat i nový magazín, třicetiminutový speciál oblíbeného Top Star magazínu.