Televize Prima mění design i hudbu

Kraus

Kraus

V sobotu FTV Prima poprvé spustí po svých Zprávách novou vnitřní grafiku. Divákům se postupně představí podzimní identy televize. Proměna vizuální stránky stanice je výsledkem práce kreativního oddělení Prima Group pod vedením kreativního ředitele Michala Paciny.

Stanice se zároveň vrací k oranžové barvě jako hlavní korporátní barvě Primy, a doplňuje jí červenou, tyrkysovou, černou a bílou. Kompletní změnou prošel i soundesign Primy. „Jsme si vědomí, že hudba je univerzální jazyk, který nepotřebuje překladatele. Je to největší nositelka emocí, a proto je tak důležitá pro zvuk každé televize. V rámci obrazového redesignu jsme tedy přistoupili i k zásadní inovaci všech hudebních i zvukových složek vnitřní grafiky a identů,“ říká k tomu Pacina.

Od soboty se také na obrazovce začnou představovat tváře Primy ve spojení s pořady, ve kterých se pravidelně objevují. V identech se objeví například Gabriela Kratochvílová, Roman Šebrle, Tereza Kostková, Václav Postránecký, Zdeněk Pohlreich, Iva Kubelková, Petra Hřebíčková nebo duo Richard Genzer a Michal Suchánek.