Turistické zářezy Bizonů: Jan Hotels a Egypt

Výhled na Káhiru

Výhled na Káhiru Zdroj: Wikimedia Commons (public domain)

Agentura Bison & Rose zvítězila v tendru Egyptského úřadu pro cestovní ruch (ETA) a bude Egyptu zajišťovat služby v oblasti PR a komunikace na českém trhu. Nově také komunikuje za značku Jan Hotels.

Spolupráce Bizonů s Egyptským úřadem pro cestovní ruch vznikla na základě mezinárodní kooperace s agenturou Burson-Marsteller, jejímž exkluzivním partnerem Bison & Rose je.

Klíčová sdělení komunikační kampaně se budou zaměřovat na bezpečnost destinace, unikátní kulturní zážitek, egyptskou pohostinnost a krásné moře a pláže, které země nabízí. Kampaň má kromě komunikace zmíněných sdělení také pomoci lidem porozumět místní kultuře.

Z Prahy do Krumlova

Bison & Rose rovněž vyhráli výběrové řízení na PR a komunikační služby společnosti Jan Hotels. Agentura zajišťuje jednak servis v oblasti korporátní komunikace značky Jan Hotels, kterou by postupně měla v České republice uvést v širší povědomí, a také komplexní externí i interní komunikaci jednotlivých hotelů.

Logo Jan HotelsLogo Jan Hotels | Jan Hotels

Do skupiny Jan Hotels patří pražský hotel Duo a dva krumlovské hotely: hotel Růže, jediný pětihvězdičkový hotel v Českém Krumlově, a hotel Old Inn, který je situován přímo na hlavním náměstí tohoto historického města.

Komunikační aktivity Bison & Rose pro Jan Hotels se mají zaměřovat především na lokální komunity a byznysovou klientelu.