Známe zatím nejbližší podobu Samsungu Galaxy S III

Co kdyby Samsung Galaxy S III vypadal takto? Líbil by se vám?

Co kdyby Samsung Galaxy S III vypadal takto? Líbil by se vám? Zdroj: Samsungmaia.MobilMania.cz

Tenoučká placka s velikým displejem a designovým okrajem? Prý zatím nejreálnější podoba Galaxy S III. Moudřejší budeme v květnu.

Na internetu koluje bezpočet dohadů a spekulací na téma chystaného nástupce současné vlajkové lodi Samsungu Galaxy S II. Vlna zájmu o třetí generaci funkcemi nadupaného jihokorejského Androidu už se dá směle srovnávat se šílenstvím panujícím před každým uvedením nového iPhonu.

Zatím poslední únik informací pochází od PR agentury Weber Shandwick, z jejíž prezentace (snad náhodou?) vyklouzl obrázek s podobou nového smartphonu, považovaného za Samsung Galaxy S III. Podle vyobrazení by mělo jít opravdu o tenkou placku s velikým displejem a zajímavým designovým okrajem, který může připomínat německý design tabletů Galaxy Tab, přepracovaných kvůli patentovému sporu s Applem.

Co kdyby Samsung Galaxy S III vypadal takto? Líbil by se vám?Co kdyby Samsung Galaxy S III vypadal takto? Líbil by se vám?|Samsungmaia.MobilMania.cz

Ke snímku se vyjádřil i ruský novinář a mobilní insider Eldar Murtazin, který už údajně novou vlajkovou loď od Samsungu viděl. Podle jeho slov obrázek prý nevystihuje zcela přesně podobu nového zařízení, ale ze všech doposud zveřejněných koláží či maket je údajně nejpřesnější. Všimněte si například mechanické spouště fotoaparátu na pravém boku. Že by Samsung naslouchal volání uživatelů? Doposud ani jedna generace Galaxy S toto tlačítko neměla.

Papírově zatím platí, že Samsung Galaxy S III (či jak se bude novinka jmenovat) by měl mít HD displej s úhlopříčkou 4,8“, čtyřjádrový procesor Samsung Exynos, 12Mpx fotoaparát a snad i tělo potažené keramickou vrstvou. Novinka bude podle všeho představena 22. května na akci v Londýně. Samsung zde bude působit jako jeden z hlavních partnerů letních olympijských her, a tak jeho nový supersmartphone dostane jistě náležitou reklamní podporu.