Angelina Jolie a Brad Pitt se zasnoubili

Angelina Jolie, Brad Pitt

Angelina Jolie, Brad Pitt Zdroj: profimedia.cz

Angelina Jolie a Brad Pitt se zasnoubili. Hvězdný hollywoodský pár, jemuž se někdy říká "Brangelina", tak své soužití posvětí svatbou. Její datum však podle agentury Reuters ještě nebylo stanoveno.

„Ano je to potvrzeno. Je to slib do budoucna a jejich děti se velmi radují. V tuto chvíli ještě není stanoveno datum,“ řekla dnes agentuře Reuters Pittova mluvčí Cynthia Pettová-Danteová.

Angelina Jolie byla tento týden spatřena v Los Angeles s velkým diamantovým prstenem na ruce. Hned se začalo spekulovat o tom, že je to prsten zásnubní. Klenotník Robert Procop prozradil, že na podobě prstenu s Pittem spolupracoval rok.

Pitt a Jolie tvoří pár od roku 2005, kdy spolu točili akční komedii Pán a paní Smithovi. Vychovávají spolu šest dětí.

Zásnuby rozpoutají mediální třeštění

Loňský sňatek britského prince Williama s Kate Middletonovou byl jen takové zahřívací kolo pro skutečnou svatbu století. Po letech společného života, šesti společně vychovávaných dětech dětech a bezpočtu titulků v bulvárním tisku to Brad Pitt a Angelina Jolie oznámili oficiálně: Jsou rozhodnutí konečně se vzít, napsala agentura AP.

Pokud jste si až doteď mysleli, že mediální cirkus obklopující nejslavnější pár světa je přehnaný, tak se podržte. Nyní, když je pár, pro nějž se vžilo označení Brangelina, oficiálně zasnoubený, můžete očekávat nekonečné spekulace o tom kdy a kde se vezmou, co budou mít na sobě, jaké budou úlohy jejich dětí, a kdo by se mohl svatby zúčastnit jako svědek či host.

„Tohle je opravdu státní svatba,“ řekl Stephen Galloway listu The Hollywood Reporter. „Tohle je americký ekvivalent britské královské svatby prince Williama a Kate,“ dodal s tím, že svatba Brangeliny bude mediální událostí tohoto století.

Pittův manažer potvrdil zasnoubení páru v pátek poté, co byla Jolie zahlédnuta s diamantovým prstenem na prsteníčku. Zlatník Robert Procop se poté svěřil, že prsten navrhl společně s Pittem a strávil na něm rok práce.

Angelina Jolie, Brad PittAngelina Jolie, Brad Pitt | profimedia.cz

„Mimořádný zásnubní prsten dává světu varování,“ dodal Galloway. „Říká: 'koukněte, připravte se'.“ Redaktor listu Us Weekly Bradley Jacobs to ale vidí jinak a očekává spíš tlumený obřad v soukromém duchu.

Ať tak nebo tak, masivní mediální palba se odehraje určitě. „Nedáme si pokoj, dokud nezjistíme, kdy a kde a jak a kdo tam bude,“ prohlásil Jacobs. A svatebním šatům každé z hvězd a jejich účesům mohou být věnována celá čísla časopisů.

„Jeden každý návrhář na téhle planetě bude uhánět Angelinu se svými svatebními šaty,“ dodal Galloway. „V tom je obchod v hodnotě milionů dolarů.“ A ten z návrhářů, který dostane zakázku na šaty pro Angelinu Jolie, tím ovlivní celou svou profesní kariéru.

Dokonce i vzhled Brada Pitta ponechává spoustu prostoru pro dohady a rozhodování. Dlouhé vlasy nebo krátké? Oholený nebo zarostlý? Klasický smokink? A kdo ho navrhne?

Angelina Jolie, Brad PittAngelina Jolie, Brad Pitt | profimedia.cz

A pak přichází seznam hostů. Kdo se stane svědkem nevěsty a ženicha? Zúčastní se Angelinin otec Jon Voight? Přijde George Clooney? Jolie už se svěřila, že nemá příliš mnoho blízkých přátel.

„Tohle zmapuje vnitřní kruh jejich soukromého života,“ řekl Galloway. „Z téhle svatby půjde vyčíst velká spousta věcí.“ Pokud tedy ti dva ještě necuknou.

Angelina Jolie a Brad Pitt se do sebe zamilovali v roce 2005 při natáčení filmu Pán a paní Smithovi. Už každý zvlášť byli superhvězdami a jejich romantický vztah je vynesl do nejhvězdnější výše hvězdného nebe amerického Hollywoodu. Skutečnost, že Pitt byl v té době stále ještě manželem Jennifer Annistonové, s níž se po pětiletém manželství rozvedl v roce 2005, jen pomohla rozdmýchat mediální šílenství. Jolie už za sebou měla v té době dva manželské svazky; jejími manželi byli americký herec Billy Bob Thornton a britský herec Jonny Lee Miller.