Apartmány Medvědín – Z apartmánu rovnou na sjezdovku

Zajímavou příležitostí pro investory se staly nové horské apartmány v atraktivní lokalitě centrálních Krkonoš. Horské objekty citlivě zasazené do krajiny přímo pod sjezdovkou u nástupní stanice sedačkové lanovky nabízejí jednopokojové až čtyřpokojové apartmány.

Součástí každého apartmánu je jedno parkovací stání a sklep v suterénu. Přestože architektura projektu je moderní, respektuje typické místní materiály a prvky, jako je kombinace dřevěné fasády s kamenným obkladem. Architektonické řešení klade důraz zejména na funkčnost interiérů a vysoké realizační standardy. Sluneční terasy budou vybízet k venkovnímu posezení a relaxaci. Jednotlivé objekty mezi sebou vytvářejí vnitřní prostor, který bude sloužit k odpočinku i k různorodým sportovním aktivitám. Předpokládané dokončení projektu je plánováno na druhé čtvrtletí roku 2013.

„Špindlerův Mlýn je díky své široké nabídce celoročních outdoorových aktivit, zejména pak v zimní sezoně, jedno z nejpopulárnějších tuzemských rekreačních středisek. Proto jsme přesvědčeni, že navzdory současné ekonomické situaci promítající se i do realitního trhu si Apartmány Medvědín své zájemce najdou,“ říká Margund Schuh, ředitelka developerské společnosti UBM Bohemia.

Apartmány Medvědín jsou dílem společností UBM a Multiprojekt Group. UBM patří k nejrenomovanějším rakouským developerským společnostem, na trhu působí již od roku 1873. Multiprojekt Group je českou developerskou společností, působící na tuzemském realitním trhu od druhé poloviny 90. let.