Nová generace Mitsubishi Outlander oficiálně vstoupila na český trh

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander Zdroj: Autorevue.cz

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
4
Fotogalerie
Na český trh dorazila třetí generace modelu Mitsubishi Outlander, která má podle automobilky zaujmout zákazníky novým designem, komfortními jízdními vlastnostmi, kvalitou a samozřejmě také malým dopadem na životní prostředí. Minimálně v případě designu se už teď vyrojilo obrovské množství rozporuplných ohlasů, ale jak známo, design je věc čistě subjektivní. Třeba se nová generace Outlanderu nakonec bude někomu líbit.

Nový Outlander nabídne podobné vnější rozměry jako ten odstupující. Oproti němu je ale lehčí (až o 155 kg), má lepší součinitel odporu vzduchu no a především vyprodukuje méně emisí. Čeští zákazníci mohou vybírat mezi benzinovým dvoulitrem MIVEC (150 k) nebo naftovou dva-dvojkou se shodným maximálním výkonem.

K dispozici jsou tři úrovně výbavy, přičemž benzín koupíte pouze v kombinace s tou nejdostupnější a pohonem dvou kol za cenu 599 900 Kč. Diesel je spojený s pohonem všech kol a šestistupňovou manuální převodovkou. Cena startuje od 749 900 Kč. Za vrcholný Outlander doplněný o automat a nejvyšší výbavu zaplatíte 989 900 Kč.

Zdroj: Autorevue.cz