ORION EDI 2016 výrazně rozšiřuje možnosti práce s elektronickými doklady

ORION EDI 2016 výrazně rozšiřuje možnosti práce s elektronickými doklady

ORION EDI 2016 výrazně rozšiřuje možnosti práce s elektronickými doklady

Vysoká úroveň zabezpečení přenášených i uložených dat, zbrusu nové funkce a doplňkové služby, ale také výrazně příjemnější a přehlednější uživatelské prostředí. To vše připravila společnost CCV Informační systémy svým zákazníkům, pro které zajišťuje elektronickou výměnu dokladů (EDI – Electronic Data Interchange), v nové verzi řešení ORION EDI 2016.

Dlouhá řada inovací

Mezi mnoha ojedinělými funkcemi ORION EDI 2016 lze jmenovat například Příjmové místo, Instantní platbu nebo Inventory Report pro přehled o stavu zásob u obchodních partnerů. Novou rozšířenou podobu získalo také webové EDI i modul sledování zpožděných nebo nedoručených elektronických dokladů. Výčet nových funkcí rozšiřuje také elektronický katalog pro jednodušší zalistování produktů u odběratelů.

Inspirací u zákazníků k snadnější práci s doklady

Na výsledné podobě ORION EDI 2016 mají výrazný podíl i samotní zákazníci, jejichž náměty na zefektivnění práce byly do nové verze pečlivě zakomponovány. Zejména díky jejich podnětům a přáním je v nové verzi tolik rozšiřujících funkcí a inovací. Práce s elektronickými doklady je však nyní nejen komplexnější a efektivnější, ale také bezpečnější.

Důraz na bezpečnost

Nejvyšší možný stupeň zabezpečení přenášených dat dokládá certifikace ISO 27001 od renomované certifikační autority TÜV SÜD Czech, kterou CCV Informační systémy získalo jako dosud jediný tuzemský EDI poskytovatel. Zejména velcí zákazníci přitom úroveň zabezpečení přenášených informací i sami pravidelně testují, jak potvrzuje Pavel Moravec, ředitel ICT ve společnosti Nestlé Česko: „Pokud dáváme data ke zpracování či úschově třetím subjektům, vyžadujeme od nich, aby prokázaly svoji schopnost trvale na nich uplatňovat bezpečnostní opatření na nejvyšší možné úrovni. Kromě našich vlastních testů spolehlivosti je další nezbytnou součástí i certifikace od renomované světové organizace.“

ORION EDI 2016ORION EDI 2016

Posílení pozice

Přechod na novou verzi ORION EDI 2016 bude pro všechny zákazníky zcela plynulý. Již dnes ji totiž aktivně využívá více než 70 zákazníků, mezi nimi i ti, kteří na některé nové funkce jako Příjmové místo nebo Instantní platba nechtěli čekat až do okamžiku oficiálního spuštění. Díky tomu mohli jejich přínosy již s předstihem plnohodnotně používat a také dobře otestovat nové uživatelské prostředí. Zbývajících více než 1500 zákazníků pak postupně přejde na novou verzi do konce letošního roku.

Spuštěním ORION EDI 2016 potvrdila společnost CCV Informační systémy svoji dlouholetou pozici technologického lídra v oblasti elektronické výměny dat v ČR a na Slovensku. Již nyní prostřednictvím svého konsolidačního centra ORION přenese každý měsíc miliony elektronických obchodních dokladů (EDI zpráv) tisícům protistran.