Premiéra Galaxy S IV bude promítána na newyorském Time Square

Obří reklamní panely instalované v centru New Yorku

Obří reklamní panely instalované v centru New Yorku Zdroj: Samsung

Novináři, partneři Samsungu a pozvaní hosté zasednou do majestátního sálu Radio City Music Hall v Rockefellerově centru, ostatní kolemjdoucí a návštěvníci New York City budou moci sledovat projekci na náměstí Time Square. Že premiéra nástupce vlajkové lodi Galaxy S III bude velkolepá, asi nikdo nepochybuje. Přímo do sálu dostalo pozvánku na 3 tisíce lidí.

Obří reklamní panely instalované v centru New YorkuObří reklamní panely instalované v centru New Yorku | SamsungObří reklamní panely instalované v centru New Yorku (foto: Samsung)

A jestli se nový vlajkový model bude opravdu jmenovat Galaxy S IV? O tom by mohly svědčit billboardy s obří čtyřkou, už nyní instalované v centru New Yorku. Znázorňuje číslo 4 pouze obecně čtvrtou generaci top mobilu od Samsungu, nebo bude přímo součástí názvu a řadu římských číslic tak nahradí běžnější arabská? Na to si budeme muset počkat přesně týden. Premiéra nového Samsungu je stanovena na 14. března, 19 hodin newyorského času. V Česku bude tou dobou už pátek, 1 hodina v noci.

Zdroj: MobilMania.cz