Samsung chystá dual-core tablet, vyroste úhlopříčka i rozlišení

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab

Samsung na poli tabletů ještě zdaleka neřekl poslední slovo. Web Boy Genius Report přišel se zprávou, že Samsung připravuje 11,6" tablet, který od začátku prodeje poběží na nejnovější verzi Androidu Ice Cream Sandwich. Přestože tablet bude disponovat displejem větším než u modelu Tab 10.1, rozměry obou zařízení budou srovnatelné. Samsung si to může dovolit, protože zmenší rámeček okolo displeje na minimum.

Přestože tablet bude disponovat displejem větším než u modelu Tab 10.1, rozměry obou zařízení budou srovnatelné. Samsung si to může dovolit, protože zmenší rámeček okolo displeje na minimum.

V útrobách se očekává pilotní nasazení dvoujádrového procesoru Exynos 5250, o kterém jsme vás již informovali. Měl by být taktován na rovné 2 GHz. Nový tablet bude podporovat mj. i funkci Android Beam pro snadné sdílení médií s modelem Galaxy Nexus a nabídne i bezdrátový mód pro hraní her na HD televizích. Představení bychom se měli dočkat na veletrhu MWC v Barceloně, který odstartuje 27. února 2012.