DOMECZECH – atraktivní a moderní tiny house české výroby

Zdroj: Estetico New Era s.r.o.

10
Fotogalerie

Současný stav na trhu s nemovitostmi vede k rostoucímu zájmu o malometrážní a energeticky úsporné bydlení. DOMECZECH s 15 m² se ukazuje jako ideální volba. Důležitou výhodou je také jeho mobilita. Nabízí tak široké možnosti pro individuální bydlení a rekreaci, která není vázána na konkrétní místo.

Do DOMECZECHu se můžete nastěhovat ihned po instalaci na zvolené místo. Je plně vybaven a připraven pro okamžité užívání. Při velikosti 15 m2 překvapí prostorným interiérem, který poskytuje pohodlné bydlení pro dvě osoby a případnou přistýlku pro dítě. Každý centimetr prostoru je promyšleně využit díky pečlivému interiérovému designu. 

Estetico New Era s.r.o.

Najdete zde manželskou postel, sklopný jídelní stůl, kuchyňský kout s vestavěnou lednicí nebo mikrovlnnou troubou, plnohodnotnou koupelnu s rohovým sprchovým koutem a tradičním splachovacím záchodem. 

Estetico New Era s.r.o.

Na přání lze dům vybavit rekuperační jednotkou pro efektivní výměnu vzduchu, chytrou televizí, soundbarem, zabezpečovacím zařízením či elektronickým zámkem. Vše je možné pohodlně ovládat přes aplikaci ve vašem chytrém telefonu, což zajišťuje jednoduchou a moderní správu domu.

Estetico New Era s.r.o.

Díky promyšlené konstrukci je DOMECZECH energeticky úsporný a s minimálními náklady na vytápění a chlazení. Náš vzorový dům má energetickou náročnost B+ a představuje měsíční náklady na energii kolem 300 Kč. 

Estetico New Era s.r.o.

Exteriér je pečlivě navržen s důrazem na funkčnost a bezúdržbovost. Kvalitní řemeslné zpracování každého detailu zaručuje dlouhou životnost, odolnost vůči extrémnímu počasí a podnebí. Moderní design fasády umožňuje elegantně zapadnout do různých prostředí, kde bude DOMECZECH působit harmonicky a stylově.

Estetico New Era s.r.o.

A co když se budete chtít přestěhovat do většího? DOMECZECH můžete pronajmout, přemístit, využívat jinak nebo třeba prodat. Tato flexibilita vám zajistí skutečnou svobodu. Ještě nikdy nebylo tak snadné bydlet ve vlastním.

DOMECZECH bezesporu nabízí širokou škálu využití. Studentské, startovací i seniorské bydlení, chata i pracovna.

Neobsazené časy můžete také chytře využít a získat finanční prospěch z pronájmu DOMECZECHu, třeba na Airbnb.

Více info a fotografií na www.domeczech.com.