Jaroslav Bukovský: Akciové menu z Wall Street nabízí až 425 procent výnosu, není pro každého

Stejně tak jako není kouře bez ohýnku, není zisku bez rizika. Zvláště na docela drahém americkém trhu, který je pohledem indexu S&P jen dvanáct procent pod svým historickým maximem ze závěru roku 2021

Stejně tak jako není kouře bez ohýnku, není zisku bez rizika. Zvláště na docela drahém americkém trhu, který je pohledem indexu S&P jen dvanáct procent pod svým historickým maximem ze závěru roku 2021 Zdroj: E15 (Midjourney)

Stejně jako není kouře bez ohýnku, není zisku bez rizika. Zvláště na docela drahém americkém trhu, který je pohledem indexu S&P jen dvanáct procent pod svým historickým maximem ze závěru roku 2021, kdy se zdálo, že když svět přežil pandemii, nic jej už nedokáže rozhodit. Za co tedy na současné burze utrácet peníze a doufat, že vynesou další peníze, a to dříve než v důchodu? Čtěte níže, kupujte ale jen na vlastní riziko!

Na frak letos dostaly americké menší a typicky regionální banky. Ještě před květnovým pádem First Republic tvrdili analytici americké Baird, že akcie tohoto sektoru nabízí momentálně nejvíce muziky za nejméně peněz od finanční krize s tím, že krize sektoru i přes řadu problémů pomalu utichá.

Sektor se tak může stát růstovou hvězdou a na našem seznamu máme takové potenciálně rostoucí tituly hned dva. Jako doplněk pak akcie známé seznamky či divokou kartu v podobě televizního providera, po jehož akciích se během posledního roku mohli doslova utlouct jeho vlastní manažeři. Sestavili jsme velkou americkou pětku z Wall Street podle jejich předpokládaného ročního růstového potenciálu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!