Nadace Vodafone pomáhá na Filipínách

Nadace Vodafone pomáhá na Filipínách

Nadace Vodafone pomáhá na Filipínách

Nadace Vodafone reaguje na humanitární krizi na Filipínách způsobenou tajfunem Haiyan. Do fondu rychlé reakce Člověka v tísni jsme poslali podporu ve výši 500 000 Kč. Přispět můžete také a my vaši pomoc zdvojíme. Cena jedné DMS je 30 Kč.

Za každou z níže uvedených DMS odeslanou zákazníky Vodafonu od 10.11. do 1.12.2013 zašle Nadace Vodafone dané organizaci dalších 30 Kč až do výše 1 milionu Kč. DMS je možné posílat na číslo 87777 humanitárním organizacím v těchto tvarech:

DMS CCK (Český červený kříž)
DMS CHARITASVET (Charita ČR)
DMS FILIPINY (Člověk v tísni)
DMS ADRA (ADRA)
DMS MSF (Lékaři bez hranic – Médecins Sans Frontiéres)
DMS MAGNA (Magna Děti v Tísni)

„Blesková pomoc“ je mimořádným jednorázovým programem Nadace Vodafone ČR, který pohotově a flexibilně reaguje na akutní situaci u nás či ve světě. Cílem Bleskové pomoci je motivovat zákazníky Vodafonu k větší solidaritě v případě závažných humanitárních katastrof. Program poprvé pomohl navýšit výtěžek pro lidi postižené povodní v ČR v roce 2010, poté věnoval pomoc např. pro Haiti, Somálsko nebo během hladomoru v „Africkém rohu“. V průběhu 3 let jsme díky Bleskové pomoci přispěli humanitárním organizacím více než 5 miliony Kč. Děkujeme za Vaši pomoc.

www.nadacevodafone.cz