Jaké vybrat automatické hodinky - Vostok Europe nebo Tissot?

Tissot

Tissot

Přemýšlíte o koupi automatických hodinek? Jedná se o mechanické hodinky, doplněné samonatahovacím mechanismem, který se stará o jejich správné fungování. Jde o zajímavou a také mnohem přesnější alternativu k tradičním natahovacím hodinkám. Díky unikátnímu mechanismu se nemusíte bát, že by se čas na nich zastavil.

Mezi oblíbené výrobce automatických hodinek patří Vostok Europe nebo Tissot. Právě na modelech těchto značek poznáte výhody automatických hodinek, které se s přehledem vyrovnají běžným náramkovým hodinkám se strojkem Quartz.

Mechanické hodinky sice zpočátku mohou vykazovat drobné nepřesnosti. I to jim však dokážete odpustit, pokud jste příznivci tradičního stylu a chcete slyšet jejich tikot. Sáhnout po mechanických či automatických hodinkách se určitě vyplatí, pokud se jedná o vaši srdeční záležitost. Cena je u modelů s mechanickým a bateriovým strojkem velmi podobná. Kvalitní automatické hodinky vybírejte v obchodě Timestore.cz.

Automatické hodinky Vostok Europe

Značka Vostok Europe má mnohaletou historii, která se začala psát již za dob Sovětského svazu. V současnosti se hodinky vyrábějí v litevském Vilniusu a jejich design je ve stylu 60. a 70. let. Vostok Europe světu dnes představuje několik modelových řad, které zpravidla nesou pojmenování dle významných událostí. Populární jsou hodinky řady Almaz pojmenované po vesmírné stanici, hodinky Mriya nesoucí jméno největšího nákladního letadla nebo Lunokhod 2 s názvem po měsíčním přístroji. Velké oblibě se těší především mezi muži.

Produktových řad značka Vostok Europe představuje celou desítku. Co se týká vzhledu, jednotlivé řady se od sebe příliš neodlišují. Hodinky jsou analogové a mají výrazný ciferník, doplněný koženým, kovovým nebo silikonovým řemínkem. Ciferníky jsou spíše větší a různě barevně provedené. Můžete si tak vybrat takový design, který se vám nejvíce líbí. U jednotlivých modelů se může lišit použitý mechanický strojek a také funkční výbava. Samozřejmostí bývá vodotěsnost 20 ATM nebo datumovka.

Vostok EuropeVostok Europe

Vostok EuropeVostok Europe

Automatické hodinky Tissot

Výrobce náramkových hodinek Tissot pochází ze Švýcarska. V roce 1853 značka představila první masivně vyráběné kapesní hodinky. V současnosti má v nabídce jak mechanické modely, tak i hodinky se strojkem Quartz. Značka využívá pouze velmi kvalitní strojky a materiály. Sklíčka jsou vysoce odolná proti poškození a hodinky jsou samozřejmě vodotěsné.

Z automatických modelů bychom rádi doporučili ty z řady T-Classic, například modely Automatic, Carson, Tradition nebo Le Locle. V porovnání s hodinkami Vostok Europe jsou elegantnější, vhodné pro každou příležitost. Ciferník doplňují arabské nebo římské číslice a hodinky se často vyrábějí jako unisex pro muže i ženy. Kombinují ušlechtilou ocel a kůži.

TissotTissot

TissotTissot