Kaufland obhájil prestižní ocenění Obchodník roku s potravinami

Christian Karnath, generální ředitel společnosti Kaufland Česká republika, (třetí zleva) s cenou za vítězství v kategorii Obchodník s potravinami roku 2014

Christian Karnath, generální ředitel společnosti Kaufland Česká republika, (třetí zleva) s cenou za vítězství v kategorii Obchodník s potravinami roku 2014 Zdroj: Kaufland

V úterý 3. února 2015 byla v rámci programu 21. ročníku Retail Summitu slavnostně předána prestižní ocenění MasterCard Obchodník roku. Společnost Kaufland Česká republika obhájila své loňské prvenství a i letos zvítězila v oborové kategorii MasterCard Obchodník s potravinami roku 2014.

Ocenění Obchodník roku udělují organizátoři již dvanáct let na základě reprezentativního expertního průzkumu veřejného mínění provedeného nezávislou agenturou Incoma GfK mezi spotřebiteli z celé České republiky a dále názorů odborné poroty a hlasování veřejnosti.

„Za oceněním se skrývá dlouhodobá součinnost všech oblastí naší společnosti. Počínaje odvedenou prací všech zaměstnanců, přes stavbu nových a přestavbu stávajících prodejen až k novinkám v sortimentu,“ řekl mluvčí Kauflandu Česká republika Michael Šperl.

„Zároveň bychom chtěli poděkovat všem svým zákazníkům za důvěru a věrnost. Ocenění bereme jako závazek pro další práci. I nadále budeme svým zákazníkům nabízet široký výběr zboží, u něhož je kvalita, čerstvost a nízká cena samozřejmostí,“ dodal.

——————————————————————————————————————-.-