Online účet od Lišky - úspora financí i času

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: CMSS

Za co všechno já té bance vlastně platím?! Ptáte se takhle nad svými výpisy z účtu, kde jsou započítané vysoké položky? Nechcete běhat na pobočku a přitom jste na internetu jako doma? Tak to pro vás máme to správné řešení - Online účet od Lišky.

Online účet od Lišky je pravým řešením pro ty, kteří upřednostňují ovládání svého účtu elektronicky, mobilní a internetové platby zdarma a k tomu komfort a služby velké a stabilní společnosti.
Nový běžný účet Online účet od Lišky vám nabízí kombinaci flexibility internetového bankovnictví a minimálních nákladů za vedení účtu.

Měsíční vedení účtu je zcela zdarma při průměrném měsíčním zůstatku na účtu alespoň 15 000 Kč. Pokud je průměrný měsíční zůstatek nižší, činí poplatek za vedení účtu 50 Kč měsíčně.

Majitelé tohoto účtu mají zdarma vedení elektronického bankovnictví včetně elektronického výpisu, vydání a vedení mezinárodní platební karty - VISA Electron Maxkarta, neomezený počet výběrů z bankomatů ČSOB a Poštovní spořitelny, běžné tuzemské transakce v Kč přes internetové a mobilní bankovnictví a platby Maxkartou v obchodech i na internetu. Online účet od Lišky si mohou zřídit fyzické osoby starší 18 let, a to kdekoliv s finančním poradcem ČMSS anebo v centrále Českomoravské stavební spořitelny.

Poskytovatelem produktu je Československá obchodní banka, jejíž součástí je Poštovní spořitelna.

Podrobné informace o Online účtu od Lišky vám rádi předají finanční poradci ČMSS. Nabídku a popis jednotlivých produktů naleznete také na www.cmss.cz.