Pánské hodinky Festina a Certina pro všechny náročné muže

Pánské hodinky Certina pro všechny náročné muže

Pánské hodinky Certina pro všechny náročné muže

Pánské hodinky Certina pro všechny náročné muže
Pánské hodinky Certina pro všechny náročné muže
Pánské hodinky Festina pro všechny náročné muže
Pánské hodinky Festina pro všechny náročné muže
4
Fotogalerie
Náramkové hodinky nejsou dnes pouze praktickým pomocníkem, se kterým zjistíte, zda nejdete pozdě na pracovní schůzku, ale také báječným módním doplňkem, jelikož je perfektně sladíte se svým volnočasovým, sportovním i společenským oblečením. Pánské hodinky špičkové kvality na trh přinášejí značky Festina a Certina.

Oba výrobci mají mnohaletou tradici. Festina Group byla založena v 80. letech 20. století. Je to původně švýcarská společnost, která má dnes sídlo ve Španělsku. Roku 1996 expandovala do USA a v roce 2003 již měla zastoupení ve více než 65 zemích světa.

Značka Certina patří pod švýcarský Swatch Group, a to již od roku 1888. Specializuje se především na sportovnější hodinky, vyberou si ale u ní i příznivci elegantního stylu.

Novinky u značky Festina pro rok 2015 – Chrono Bike a Chrono Gold

U značky Festina stojí za doporučení letošní novinky Chrono Bike a Chrono Gold. Chrono Bike jsou oficiální náramkové hodinky k závodu Tour de France. Vybírat zde můžete z několika modelů ve velmi atraktivním provedení se stříbrným, černým nebo měděným náramkem z ušlechtilé oceli, doplněným ciferníkem s tvrzeným minerálním sklíčkem.

Hodinky se mohou pochlubit vysokou vodotěsností do hloubky až 100 metrů, funkcí chronografu, kalendáře a samozřejmě nesmí chybět ani špičkový strojek Quartz. O něco elegantnější design mají hodinky Festina Chrono Gold, které jsou dostupné i ve variantě s koženým páskem. Opět disponují stopkami a jsou vodotěsné.

Pod značkou Festina můžete i dnes vybírat také ze starších modelů. Porovnávejte jejich provedení i vlastnosti. Co se týká kvality, nelze zvolit špatně.

Certina DS pro sportovce i elegantní muže

Hodinky Certina v sobě spojují přesnost a exkluzivitu. Všechny modely využívají kvalitní nerezovou ocel, díky které se univerzálně hodí pro všechny příležitosti. V současnosti využívají tzv. Certina DS Concept dvojího zabezpečení. V první řadě jsou vodotěsné do hloubky až 100 metrů, druhou ochranu představuje safírové sklíčko.

I Certina si pro své zákazníky v letošním roce připravila několik zajímavých novinek. Tou první jsou elegantní pánské hodinky Certina DS PODIUM BIG CHRONO GMT. Ty disponují vychytávkami, jakou jsou svítící ručičky a indexy. Nechybí ani vodotěsnost, stopky nebo zobrazení data.

Model Certina DS PODIUM BIG SIZE - CHRONOGRAF má v porovnání s předchozí variantou lepší vodotěsnost. Zvolit si můžete sportovnější nebo elegantní typ podle vašich preferencí.

Novinky pro rok 2015 mezi pánskými náramkovými hodinkami opět do popředí posouvají univerzální design a hodí se tak nejen pro každou příležitost, ale také pro muže v každém věku. Vybrané modely zakoupíte v obchodě Timestore.cz, kde jsou pro vás připraveny za příznivé ceny a v celé škále atraktivních variací.