Centrum koupilo Vaření.cz a Zdravě.cz

Vaření.cz

Vaření.cz

Společnost Centrum Holding získala od společnosti Miton CZ dva zavedené portály, jedná se o další krok k rozšíření nabídky pro uživatele i zadavatele v ženském segmentu.

„Na ženské weby jsme se zaměřili již v minulém roce redesignem portálu Žena.cz. Inovovaný web měl v prosinci meziročně 28% nárůst uživatelů a rostl výrazně rychleji než celý trh. Za poslední dva měsíce je Žena.cz největším ženským webem z hlediska počtu shlédnutých stránek,“ říká ředitel komerční divize Centrum Holdings Pavel Vopařil.

Vaření.cz má podle prosincových údajů NetMonitoru měsíční návštěvnost přes 700 tisíc reálných uživatelů, je největším webem nabízejícím recepty online a patří mu prvenství v kategorii Zájmové servery, hobby. Zdravě.cz má měsíční návštěvnost 80 tisíc reálných uživatelů.

Mohlo by vás zajímat:

„Teď bude naše nabídka v ženském segmentu ještě silnější, posílíme naši pozici dvojky na trhu. Žena.cz, Vaření.cz a Zdravě.cz budou tvořit společnou inzertní nabídku s jednotnými reklamními formáty a s návštěvností více než 1,3 milionu reálných uživatelů měsíčně,“ vysvětluje Vopařil.