Ministerstvo školství spouští kampaň na nepřipravený projekt

Až příští měsíc. Webové stránky
projektu Rozšiřte si obzory na adrese vzdelavaniaprace.cz
začnou plně fungovat
od října

Až příští měsíc. Webové stránky projektu Rozšiřte si obzory na adrese vzdelavaniaprace.cz začnou plně fungovat od října Zdroj: e15

Ministerstvo školství zahájilo kampaň na podporu celoživotního vzdělávání. Ta odkazuje na portál, který by měl být plně funkční až v říjnu. Kampaň „Rozšiřte si obzory“ se realizuje za podpory Evropského sociálního fondu a MŠMT. Bude stát 27 milionů korun s tím, že ze 75 procent je financováno z fondů EU.

Za konceptem kampaně pro televizi, rádio, tisk a internet stojí agentura Mather. Kampaň odkazuje na stránky s nabídkou vzdělávacích kurzů. Na nich ale zájemci najdou pouze informaci, že nabídka bude k dispozici v říjnu. „Kampaň byla navržena tak, abychom s lidmi komunikovali, nejen je informovali. V současnosti na webu běží mikrostránka, jejímž cílem je odstartovat zájem a generovat aktivní zájemce o další vzdělávání a práci, což se nám daří – za prvních šest dní provozu již máme 500 registrovaných kontaktů,“ vysvětluje hlavní manažerka projektu Jana Bydžovská.