Nova spouští nový portál o vaření Poklicka.cz

Poklička.cz

Poklička.cz

Skupina Nova rozšiřuje své internetové portfolio o nový magazín Poklicka.cz. Ten je určen nejen pro milovníky vaření, ale kuchařům-amatérům přináší také cenné rady, jak co nejkvalitněji a přitom jednoduše uspokojit každodenní chutě celé rodiny. Inspiraci kromě redakce přinášejí také čtenáři, kteří mají možnost podělit se s ostatními o vlastní recepty a vzájemně si je hodnotit.

Poklicka.cz se zaměřuje na praktickou a rychlou přípravu jídel z dostupných surovin. Výhodou je úzká spolupráce s ostatními portály TV Nova, stejně jako s jejími celebritami. Magazín dále nabídne velkou škálu receptů s přehledným vyhledáváním podle různých kritérií.

„Poklicka.cz je vedle magazínů Doma.cz a Krasna.cz další projekt, který široce zapojuje své blogery. Čtenáři mají možnost vkládat nejlepší rodinné recepty do databáze, které si poté mohou vzájemně hodnotit,“ říká Pavel Krbec, ředitel sekce nových médií.

CET 21 kromě hlavních portálů jako Voyo.cz, Nova.cz a TN.cz provozuje také internetové magazíny Prask.tv, FANDA.tv, Doma.cz a Krasna.cz nebo jednotlivé mikrostránky pořadů TV Nova či portály Blog.cz, Vybereme.cz a Pokerfan.cz. Součástí portfolia je také služba ICQ, kterou uživatelé naleznou na adrese icq.nova.cz.