Nové PR kořisti v AMI a I'm PR

Obchod Le Premier

Obchod Le Premier Zdroj: Le Premier

AMI Communications nově spolupracuje s Vysokou školou podnikání a práva. Jakub Lohniský, zakladatel pánské módní značky Le Premier a autor blogu Muži v Česku, si zase vybral ke spolupráci společnost I´m PR.

Vysoká škola podnikání a práva (VŠPP) zahájila svou první spolupráci s PR agenturou – stala se jí AMI Communications, mezi jejíž klienty patří i Vysoká škola obchodní v Praze. Obě školy spojuje členství ve vzdělávacím holdingu Akademická aliance.

AMI Communications se bude věnovat především strategickému plánování PR a media relations. „Zaměříme se zejména na prezentaci aktivit školy a studijních oborů, podporovat ale budeme i výsledky vědecko-výzkumné činnosti. Chceme potenciálním studentům ukázat kvalitu a výhody studia na VŠPP s důrazem na její zajímavé zaměření a praktické využití získaného vzdělání,“ říká Marcela Tučníková, Senior Account Director AMI Communications.

PR v módě

Agentura I'm PR získala zakázku na PR služby pro módní značku Le Premier. Ta si doposud zastřešovala PR sama, ale pro letošní rok plánuje několik novinek a rozhodla se své komunikační aktivity outsourcovat.

„I´m PR bude pro Le Premier zajišťovat kompletní PR komunikaci se zaměřením jak na ekonomická, tak na lifestylová média. Chceme se hlavně soustředit na témata spojená s dalším rozvojem firmy, aktuálně například hledáme talentované zkušené prodavače, kteří chtějí růst s námi,“ uvedl Jakub Lohniský, který značku založil v roce 2011.