Programové změny na Primě: Pohlreich místo Mareše

Televize Prima oznámila změny v programové skladbě. Týkají se především úterního a středečního prime-time

Televize Prima oznámila změny v programové skladbě. Týkají se především úterního a středečního prime-time

Televize Prima oznámila změny ve své programové skladbě. Týkají se především úterního a středečního prime-time. Prostor, který doposud patřil zábavné show QI s Leošem Marešem, obsadí Zdeněk Pohlreich s novou sérií nazvanou Už dost šéfe, úterní Křižovatky života uvolňují místo novému sitcomu Drahá tchýně.

Pořad QI s Leošem Marešem pravděpodobně nesplnil očekávání Primy. To, že se nebudou točit další díly, oznámil tiskový mluvčí David Vaníček toto pondělí. Prostor, který Mareš uvolňuje, obsadí Prima už ověřeným Zdeňkem Pohlreichem a novou sérií s názvem Už dost, šéfe, která nabídne návraty do některých restaurací z pořadu Ano, šéfe! První z celkem šesti dílů poběží ve středu 30. října ve 21. 45 a bude věnován restauraci Bohéma v Brně. Její nová majitelka se snaží očistit pověst, kterou si podnik získal v dobách působení předchozích majitelů. Od 19. září bude navíc Pohlreichovi patři i sobotní prime-time, tentokrát s naživo vysílanou show Vaří celé Česko.

Série Už dost, šéfe nabídne návraty do některých restaurací z pořadu Ano, šéfe!Série Už dost, šéfe nabídne návraty do některých restaurací z pořadu Ano, šéfe!

K další změně dochází v úterý od 21.35, kdy Křižovatky života nahradí česko-slovenský sitcom Drahá tchýně. Formát Křižovatky života, který Prima nasadila stejně jako QI poprvé na tuto podzimní sezónu, v programu zatím zůstavá, ale poběží pouze jednou týdně a to ve čtvrtek.

Zatím poslední oznámenou programovou změnou Primy je návrat Partičky na Primu. „Partičku jsme se rozhodli vrátit na Primu na přání diváků. Věřím, že na Primu Partička přivede i fanoušky, které získala na Coolu,“ říká šéf programu kanálů skupiny Prima Roman Mrázek.

Prima mění podobu svého prime-time zhruba dva měsíce od chvíle, kdy najela na podzimní programové schéma. Takto to budou vypadat její hlavní vysílací časy od 28. října:

Prime-time na Primě tak bude mít od 28. října 2013 následující podobuPrime-time na Primě tak bude mít od 28. října 2013 následující podobu