S notebookem Lenovo V310 vás podnikání bude bavit

Zdroj: Lenovo Technology

5
Fotogalerie

Často se říká, že čas jsou peníze. V dnešní zrychlené době toto rčení platí tím víc, čím vytíženější jednotliví zaměstnanci jsou. V efektivním plnění úkolů jim mimo jiné může pomoci spolehlivá technika a výkonný notebook, který si mohou vzít kamkoliv s sebou.

Zatímco v minulosti byly výkonné a tenké notebooky výsadou top managementu, dnes se bez laptopu coby pracovního nástroje neobejde prakticky žádný zaměstnanec. V řadě firem dokonce notebooky s dokovací stanicí nahradily dříve běžné stolní počítače. Notebook s vhodnou konfigurací totiž ve spojení s monitorem zvládne bez problémů i práci s náročnými programy a uživatelé si ho mohou vzít kamkoliv s sebou.

Lenovo Technology

S velkým množství úkolů si bez problémů poradí také notebook Lenovo V310. Nejnovější generace procesorů Intel Core i7 se v kombinaci s až 16GB DDR4 operační pamětí postarají o dostatečný výkon pro práci i zábavu.  Veškeré potřebné dokumenty, prezentace a jiné soubory si uživatelé mohou snadno vzít v notebooku na schůzku i pracovní cestu díky volitelnému duálnímu úložišti. To nabízí spojení rychlého SSD a vysokokapacitního HDD v jednom zařízení, takže už nikdy nebudete trpět nedostatkem úložného prostoru pro firemní i soukromá data.

Notebook Lenovo V310 je také možné vybavit dvěma bateriemi, které zajišťují až 12hodiovou výdrž bez nutnosti nabíjení. I kdybyste měli strávit celý den na cestách, zdroj k počítači můžete klidně nechat doma či v kanceláři. Nejenže bude vaše taška o pár gramů lehčí, ale zároveň ušetříte čas, který byste jinak strávili hledáním elektrické zásuvky.

Lenovo Technology

Třešničku na dortu tvoří prémiový design notebooku, který dotváří propracované detaily, jako je jednolitý kryt okolo klávesnice nebo červené prvky v horní části tlačítek touchpadu. Lenovo V310 si však nemusíte nechat jen pro sebe. Kdykoliv budete chtít během týmového meetingu ukázat své nápady, stačí Full HD displej notebooku sklopit do vodorovné polohy, aby všichni vaši kolegové dobře viděli na obrazovku.

Více informací nejen o tomto notebooku najdete na www.lenovo.cz